Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z sexshopu

codziennie bombardowani seksem-macie dość?

Polecane posty

Gość panienka z sexshopu

Seks. W reklamie, w telewizji, na bilbordach, w radiu. Jesteśmy nim bombardowani. Obrazy są natarczywe i nienaturalne. Pozbawione w większości przypadków warstwy uczuciowej. Seks bez pruderii, ale i seks bez wad. Bez problemów. Ten sztuczny (bo wyidealizowany) obraz erotyki w środkach masowego przekazu często zamiast dawać radość, może prowadzić do wielu kompleksów i zahamowań. http://www.wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&dest=216&in=8&box=centermdl zgadzacie się z tym?

Gość tylkoONIIIIII
dziwny text, piszą artykuł i przeplatajągo reklamą środków antykoncepcyjnych a na dole dają test "jakąjesteś kochanką". Już bardziej wqurwiają mnie durne reklamy proszków, wyskakujące popupy w necie, czy morda kaczyńskiego.

Gość 19-dziweczyna
bo seks jest komercyjny, latwo go sprzedac. w linii prostej kojarzy sie z przyjemnoscia, wiec ukazanie go jako reklamy jakiegos produktu przywoluje mile wrazenie i protukt jest chetnie kupowany. zwykly chwyt marketingowy i yle. czesto przerost formy nad trescia. mysle ze o ile w wielu doroslych to nie godzi zbyt mocno, to gdy dzieci widza rozneglizowane panienki reklamujace jakis produkt to nie jest to juz dobre dla spoleczenstwa. generalnie, pytanie, czy jest dobre?

Gość Dyziu i Zyziu
Abu rabi idz lepiej zobacz czy Ci kot na dywan nie zrobil nalotu w postaci guana.

zgadzam się z Autorką. Seks przestał mieć jakikolwiek związek z miłością. Teraz częsciej to zwykłe uprzedmiotowienie, na które (o zgrozo) godzą się obie strony. Przyjemność, zabawa, tyle. Wynaturzenie, brak emocji. Trochę to rani godność ciała ludzkiego. Takie moje indywidualne zdanie. A linka nie otworzyłam bo czasu nie mam i nie chce mi się :) tak czy siak zgadzam się, że nie idzie to w dobrym kierunku!