Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie landrynki

Czy któraś ma może ten wózek?

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaaa
nie ,ale ten wózek jest strasznie ciężki! Za tą/podobną cenę można dostać wózek ważący 8-10 kg. No chyba, ze nie ma to dla Ciebie żadnego znaczenia.

zgadzam się z poprzedniczką, wybierz wózek lżejszy bo potem jest duży problem np z wybraniem się z dzidzią na pacer wiem z doświadczenia pozdrawiam

Gość lubie landrynki
dziekuje za sugestie, ale prosiłam o opinie osoby, które maja ten wozek......to moja sprawa przeciez czy mi odpowiada taka waga........

nie taki model, ale też emmaljungą wożę moje 3. dziecko i muszę powiedzieć, że nigdy nie użytkowałam lepszego wózka :) to prawda, że jest ciężki (mieszkam na parterze, więc nie musiałam się tym martwić) ale niezawodny, bardzo wygodny dla dziecka, można go prowadzić jedną ręką, nawet gdy jest dodatkowo obciążony (często wożę jeszcze starsze dziecko w dokręconym siedzisku) na poskie chodniki... nie ma lepszych! wykonany z dobrych materiałow, po roku intensywnego użytkowania wciąż jak nowy!

powinnam napisać \"na polskie chodniki, nie znam lepszych wózków\" ale nie tylko na chodniki, na bezdroża... też polecam :)

Gość lubie landrynki
gruby miś dziekuje :)

Gość podwójna mama
Miałam wózek Emmaljunga dla pierwszego dziecka. Był najlżejszym i najlepszym wózkiem z jakim miałam do czynienia. Ważył 7 kilogramów. Dla mnie było to ważne, bo muszę wnosić wózek po schodach. Mój drugi synek jeździ w innym wózku, jestem z niego zadowolona, ale to nie to co tamten.

Gość ela_ola
Ja rowniez zastanawiam sie nad zakupem tego wozka. Bardzo lekko sie go prowadzi. I spacerowka wyglada pozniej rewelacyjnie!

akurat z innej firmy bo z Inglesiny ale na pierwszy rzut oka kubek w kubek -tez sie sprawdził:)

Gość avika
Piękny ale bardzo drogi.

Gość poddnosze

Ja nie słyszałam dobrych opinii o tym wózku. Ja mam graco i uważam, że jest najlepszy: lekki, sterowny i szybki w składaniu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.