Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze_mądra_zawsze_piękna

DUREX PLAY CHŁODZĄCY

Polecane posty

Witam, niedanwo zakupiłam zestaw żeli durexa. Ostatniego wieczoru zastosowałam ŻEL CHŁODZĄCY i przeżyłam koszmar. Po zastosowaniu tego środka poczułam niesamowity dyskomfort, ból i pieczenie! Czy to normalne?!?!?!?! Teraz boję się wypróbować rozgrzewającego. Zaznaczam, że używam zwykłego Żelu Durexa i jest wszytsko w jak najlepszym porządku. Jakie Wy macie doświadczenia z tymi żelami Drogie Koleżanki?

Gość a stosował ktoś to urządzenie
...wibrujace z Durexa? a po co jest ten play chłodzący?

Gość noOooo właśnie
po kiego grzyba ...

Gość lalalili
chodzi Ci pewnie o ten żel nawiżający ?? mi sie tez nie podobał, dziwne uczucie, taki niby ból, zwykły jets duzo lepszy

Gość a no właśnie
a ten czerwony?rozgrzewający?

Gość slimak_
czerwony sie klei - syf. normalny jest ok

Gość zakreecona
nie wiem czy chlodzacy to ten zielony??? jak tak to uzywalam i na poczatku mnie cipka strasznie piekla jakby mi ten zel wyzeral moja cipuszke. potem juz tego nie czulam i wydawal mi sie w porzadku. teraz chce wyprobowac ten niebieski i czerwony. wzielony ma smak mietowy a te pozostale ? wiecie?:)

Gość playka
lepiej poprzestać na zwykłym nawilżającym,jest najlepszy.zielony(przynajmniej mój)miał dziwną,oleistą konsystencje(data produkcji o.k.)i po zastosowaniu strasznie piekło:/ poza tym i zielony i czerwony zawieraja składniki,które mogą uczulać.najlepiej ten zwykły,niebieski

Gość kto to taki..
ja uzywalam tego czerwonego rozgrzewającego i musze stwierdzic ze jest calkiem fajny... ladnie pachnie truskawkami i w smaku tez nie jest taki zły:P i rzeczywiscie rozgdzewa... ale macie racje... troszke sie klei, nie wiem jak inne bo nie probowalismy jeszcze.... a ten normalny o jaki jest smaku????

Gość sdsfsdfswf
fajny jest ten fioletowy :) 2 w 1

Autorko topicu - tak to normalne, mialam to samo, dlugotrwale pieczenie ze myslalam ze wyjde z siebie stane obok. \koszmar, nigdy wiecej tego g... na moim ciele, ale pozostale zele sa super.. takze nie przejmuj sie, jak kto jest wrazliwy na te aloesy, miety i eukaliptusy to zawsze go bedzie piec, absolutnie nie polecam nikomu tych zeli rozgrzewajacych :?//////

Gość sfdedwsd
a używał ktoś tej nakładki? a co do fioletowego, to jakoś wg mnie za szybko wysycha, tez mieliście takie odczucia?