żaaba 0 Napisano Październik 3, 2006 gdzie sie zaopatrujecie w ciuchy? Ja osobiscie na bazarach, jestem z wroclawia i co niedziele jest tu taki plac. Mozna kupic naprawde fajne rzeczy i nie drogo, szkoda mi kasy na firmowe sklepy. A jak tam z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizzzy 0 Napisano Październik 3, 2006 Ja jestem z okolic Wrocka i co miesiąc robię zakupy w galeri dominikańskiej (zakupy czyli dżinsy i kilka bluzek) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ble ble.... Napisano Październik 3, 2006 o matko , w niedzielę na świebodzkim robisz zakupy ? to szkoda ........... nie lubie jak dziewczyny sa totalnymi wieśniarami i noszą na sobie gówniane szmaty od ruskich i chinczyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stylonka Napisano Maj 12, 2011 Ja ostatnio zaczęłam robić zakupy w internecie. W końcu przekonałam się że można też coś fajnego kupić na odległość. Zresztą często jest to o wiele tańsze i wygodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach