Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszek

cholera - niby nie ma sie czego bać, a jednak...

Polecane posty

Gość kruszek

Witam. Mój problem polega na tym, że już 6 dzień czekam na miesiączke. Mam juz wrazliwe i powiększone piersi, czasami bóle w podbrzuszu, ale okresu nadal brak :( Miesiąc temu tez mi sie spóźnił, ale tylko 4 dni. 1 dzień to było takie brunatne krwawienie, a później już normalne krwawienie. A teraz nic :( Z chłopakiem zabezpieczamy sie prezesami. W tym cyklu zaczęlismy sie kochać od 19 dnia(wcześniej sie boje, że np pęknie gumka a beda jeszcze dni płodne). Zdarzyło sie kilka razy, ze on swoim przyrodzeniem dotykał mojej myszki, a w 27 dniu cyklu zrobiliśmy to bez gumki (tylko kilka "pchnięć" bo bolał mnie brzuch). Tak ogólnie to jak byłam ostatnio u lekarza, to stwierdził u mnie dosyc dużą nadzerke. Przepisał metronidazol i doxycykline doustnie. Pisze tu to wszystko, bo nie wiem, czy brak miesiączki jest spowodowany jakąś chorobą czy to może jest...aż boje sie to napisać. Jutro ide znów do gina. Czy on jest w stanie stwierdzić, po zbadaniu mnie czy okres w koncu przyjdzie czy nie?? Pocieszcie mnie jakoś :(

Gość biorą ale to smutne
kruszek a ty czasami nie piszesz na forum plastry Evra czy to tylko zbieg okolicznościi Moim zdaniem brak miesiączki może być spowodowany nadżerka Powodzenia

Gość kruszek
Jeszcze tam nie zaglądałam. Bycmoze to jakiś inny "kruszek" :D Dziękuje Ci bardzo za odpowiedź 🌼

Gość biorą ale to smutne
moja siostra miała nadzerke i okresu przy okazji tez ale nie wiem dokładnie jak długo to trwało

Gość kruszek
Cholera, im bardziej o tym myśle, tym gorzej sie czuje :( Spieprzył mi sie humor, zaczyna mnie wszystko irytować i wkurzać. Mam nadzieje, że to zwiastun nadchodzącej @...Jutro wszystko sie okaże

Gość maialam nadzerke i nigdy
nie wpływała ona na okres - i z tego co mówił lekarz nadzerka nie ma na to wpływu!