Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia2006

Dziewczyny,pomocy!!Chodzi o długie włosy.

Polecane posty

Mam grube kasztanowe włosy sięgające do połowy ud i postanowilam wreszcie je obciac na krociutko! Zbieram sie do tego juz prawie rok ale teraz jestem pewna ze chce to zrobic.No może prawie pewna. Nigdy jeszcze nie mialam krotkiej fryzury, ale w koncu musi byc ten pierwszy raz! Juz sie zdecydowalam jak obciac moje włoski . Mam tylko prosbe do Was dziewczyny. Pomozcie mi podjac ta odwazna decyzje . Moj facet jest raczej sceptyczny i namawia mnie zbym tego nie robila. Nie mam zadnej kolezanki ktora by w ostatnim czasie obciela wlosy wiec nie moge mu podacjej przykladu. Szukalam tez w kioskach jakiejs gazety z metamorfozami, ale niestety nie ma. W necie jest bardzo duzo fryzurek ale nie ma niestety metamorfoz dlugo --->>> b.krotko. Moze mi pomozecie? Jesli mozecie to wklejcie swoje fryzurkowe radykalne przemiany a ja pokaze mojemu uparciuchowi i moze w koncu przestanie mnie odwodzic od mojego planowanego zamachu na wloski? Naprawde bardzo chce sie sciac, ale wiecie jak to jest z facetami... Wszystko musza najpierw zobaczyc... Jak razem sobie zobaczymy takie metamorfozy, to moze sie uda? Przy okazji: Jakie to uczucie scinac dlugie wlosy na bardzo krotko? Jeszcze tego nie przezylam, ale moze mi cos podpowiecie, to sie bardziej \"nakręce\". A moze jakiś fryzjer lub fryzjerka sie wypowie? Pewnie już niejedne dlugie wlosy zaminily sie dzieki Wam w \"jezyka\". Foty ślijcie na adres maila. magda2006-21@o2.pl Z gory dzieki za pomoc. Magda.

Gość posiadaczka dlugich wlosow
moze nie scinaj na krotko, ale np. do polowy plecow, a potem ewentualnie krotsze? a i takie wlosy mozna bardzo drogo sprzedac, kilka tysiecy jak nic!

Gość jolaaaaaaaa
pare lat temu sciełam włosy z bardzo długich na króciutko.było mi bardzi żal,nie mogłam sobie poradzić z układaniem ich.teraz mam z powrotem długie.nie ścinaj na bardzo krótko.zetnij jak musisz do ramion i pocieniuj a jak sie zdecydujesz na jezyka to wtedy tnij

Gość ja całe życie nosze długie
włosy, ale obciełam ze dwa razy na takie do ramion i czułam się tragicznie w takich krótkich włosach, jak nie ja i raczej nie wyobrażam sobie by ściąć włosy zupełnie na krótko:) nie obcinaj aż tak... długie włosy są takie fajne i kobiece:)

Gość pewnie to ta sama osoba
czyli jakiś fetyszysta,który rajcuje się włosami:-p

Gość dokładnie to musi być
jakiś świr, bo gdyby dziewczyna to miałaby ten sam adres mailowy ale ludzie mają dziwne jazdy :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość stawiam że jest to koleś
który co jakis czas zakłada tutaj topik: "100 powodów, dla których dziewczyny ścinają długie włosy" gościu sadzi takie same byki jak ten ktoś tutaj i w topiku, do którego link załączyła Papierowe Nożyczki haircutter