Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mellany

Kim bylas/es w poprzednim zyciu? Stronka po angielsku

Polecane posty

heh ja bylem szpiegiem i agentem ,pochodzilem z syberi,nie znalem litosci ,bylem nieprzekupny i stanowczy :P

A ja byłam facetem... :-0 Podróżującym wojownikiem, detektywem lub szpiegiem. I ofiary składałam. Zapewne krwawe. A teraz mam szerzyć wśród ludzi miłość i szczęście. Ni kupy, ni dupy się to nie trzyma. :-P Pissss.... :classic_cool:

A ja byłam kobietą - rzemieślniczką z okolic obecnej zachodniej Rosji. Żyłam ok. 1650 r. :)

Ja byłam facetem, urodzonym w 1825 roku, magikiem i przepowiadaczem przyszłości.

I do not know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation. You were born somewhere around territory of modern USA South-West approximately on 1775. Your profession was leader, major, captain. Your brief psychological profile in that past life: Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, waited till that life to be liberated. Sometimes environment considered you strange. Lesson, that your last past life brought to present: Your main task -- to make the world more beautiful. Physical and spiritual deserts are just waiting for your touch. Keep smiling! Now you remember?

Gość moje ostatnie wcielenie
to IX wiek naszej ery. Ja pierdole !!! Toż ja od 1000 lat z okładem nie uprawiam seksu !!!

Gość a ja byłem nietoperzem

Gość BYLE JAKA BABA
Mellany,tlumacz dla wszystkich;)