Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpnie katorki

bardzo szybko tyje

Polecane posty

Gość cierpnie katorki

to normalne? jestem pod koniec peirwszego miesiaca, a juz 2 kg do przodu i wyrazny mam brzuhcol... zreszta - zdenewowal mnie moj ginekolog mowiac, ze nie moze potwierdzic, ze jestem w ciazy... na usg widzielismy tylko "pecherzyk ciazowy" co nie znaczy ze to ciaza... :( jestem w ciazy czy nie? (sikam duzo, okresu nie mam od sierpnia i do tego test mial 2 kreseczki) jezeli jestem, to dlaczego ginekolog tak bardzo nie chcial tego potwierdzic? :(

Nie chciał potwierdzić, bo może naprawdę nie widział... A może ma jakieś złe doświadczenia, komuś coś powiedział, a potem się nie potwierdziło i teraz jest ostrozny? Na następnym usg na pewno zobaczysz już zarodek :) A z tym tyciem - jedne dziewczyny chudną, inne tyją, to zależy od sposobu odżywiania się i indywidualnych skłonności do tycia. A brzuch możesz mieć duży ze względu na wzdęcia, które za sprawą progesteronu bardzo często męczą przyszłe mamy w pierwszym trymestrze.

Gość bnhgfddssa
Spokojnie jeśli ostatni okres miałaś w sierpniu a na teście II kreski a lekarz widział "pęcherzyk płodowy" to mysle że jesteś w ciąży, na Twoim miejscu za 2 tygodnie do innego lekarza. Będzie dobrze tylko spokojnie mój ostatni okres miałam 14 sierpnia a jestem teraz w 7 tyg. ciąży, widziałam bijące serduszko i narazie wszystko jest o.k. Mam mdłości, jestem senna, zmiany nastrojów.

A z tym tyciem to faktycznie jest tak że jedne kobiety chudną a inne grubną ale Twój wzrost wagi jest w normie :) Ja w pierwszych miesiącach ciąży schudłam ok 2kg a teraz do 5 miesiąca przybyło mi ok. 4kg :)