Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona dziewczyna

ciąża?

Polecane posty

mam pytanie...i prosze o odpowiedz troche mnie to martwi chociaz moj chlopak uwaza ze nie slusznie poniewaz on wie co robi... a wiec czy moge byc w ciazy? jezli kocham sie z chlopakiem z zabezpieczeniem dokladnie z prezerwatywa durex kupiona normalnie w aptece... i zawsze przed jego wytryskiem on wychodzi z pochwy zeby nie bylo ze peknie czy cos... czy zeby cos sie dostalo do pochwy...nigdy nam nie pelko nie zsunelo sie... i prosze o odp czy to mozliwe ze moglabym byc w ciazy? czy to dobre zabezpiecznie

Gość *AtomówkAaa
tak dobre i to jest nie mozliwe a na dodatek nie konczyl w Tobie nie martw sie.. ja na poczatku tez sie kochalam z gumka konczyl we mnie a za 1 razem ze bylismy oboje niedoswiadczeni to nampekla na szczescie nic nie bylo w srodku za 2 razem mialam globulki i gumka nam tez pekla byly to moje dni plodne akurat skonczył w srodku...... a po postinor nie mialam jak isc i w ogole na szczescie globulki mnie uratowały

no to nie mam sie martwic tak? mysliszz ze to dobre zabezpieczenie? zastanawiam sie bo mam cholernie nie regularne miesiaczki, poniewaz raz mi przestalo przez poonad pol roku poniewaz trenowalam bieganie plywanie rower 2 razy dziennie treningi itp. i ustal mi potem mialam tak ze raz mialam raz nie mialam... miesiac byl 2 nie bylo... ale wtedy sie nie kochalam i wiedzialam ze to tym spowodowane ale teraz jak juz wspolzyje boje sie ze moze to ;) chociaz tak uwazamy... nigdy bez zabezpieczenia sie nie kochalismy...i on woli wychodzic zebym nie bala sie ze moze cos wlecialo...

Gość *AtomówkAaa
no to masz odpowiedz :) nie martw sie naprawde:)

Dzięki wielkie :* na prawde mnie podnioslas na duchu :*

a może ktoś jeszcze by się wypowiedział?

Gość doswiadczony bardziej
Witaj.ja Wam radze zmiencie gumki bo akurat te pekaja jak slysze i wiem-non stop-i nie robie zadnej antyreklamy-po prostu sa kiepskie!U mnie tez pekaly notorycznie,zmienilem na inna firme i 4-5lat ani jedna nie pekla.I nie martw sie i nie wierz w to wszystko co Ci tu piszą-gdyby w ciąże zachodziło sie tak łatwo jak to niektóre kokotki opowiadają-miałbym już pewnie drużynę piłkarską dzieci:),a mimo ze koncze w "NIEJ" i nieraz używamy sobie bez gumki (wtedy w niej nie koncze:) ) jeszcze nic nieplanowanego nie wyskoczyło.Uważność i rozum-a nie ma sie o co martwic.W ciazy nie jestes.Buzka

no nam nie pelka jeszcze nigdy i mam nadzieje ze nie peknie ;) a jakbys mogl powiedziec jakich uzywacie? no to troche mnie podtrzymaliscie na duchu :) całuję :*

Gość marychaaa
nam durexy przez rok używania ani razu nie pękły i jakoś specjalnie nie uważamy, a używamy różnych durexów. fakt że ja jestem zawsze mocno wilgotna.

nie zeby zeszlo na prezerwatywy ;)

Gość Pocałunek69
Chcecie się dowiedzieć jak całujecie ? Kliknijcie w link, odpowiedzcie na pytania i wygrajcie najnowszą Nokię: http://miniurl.pl/17171 :)

no nie wierze... zapomieliscie o moim problemie!!

mam pytanie...i prosze o odpowiedz troche mnie to martwi chociaz moj chlopak uwaza ze nie slusznie poniewaz on wie co robi... a wiec czy moge byc w ciazy? jezli kocham sie z chlopakiem z zabezpieczeniem dokladnie z prezerwatywa durex kupiona normalnie w aptece... i zawsze przed jego wytryskiem on wychodzi z pochwy zeby nie bylo ze peknie czy cos... czy zeby cos sie dostalo do pochwy...nigdy nam nie pelko nie zsunelo sie... i prosze o odp czy to mozliwe ze moglabym byc w ciazy? czy to dobre zabezpiecznie