Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladne dziewcze

jakich kosmetykow unikac w ciazy.. jakie skladniki moga szkodzic?

Polecane posty

Gość ladne dziewcze

wiem np ze nie nalezy uzywac kremow z kwasami w ciazy... czy cos jeszcze?

Gość do 4 miesiaca
nie nalezy uzywac kremow przeciw rozstepom

Gość magduleniunienka
ja wiem ze nie wolno antycelulitowych i zawierajacych kofeine a czy te na twarz z kwasami te zszkodza??

Gość justynuchaaaaaaaaaaaaa
a dlaczego????to ze pisze na nich zeby stosowac od 4 miesiaca to nie znaczy ze do 4 sa szkodliwe tylko ze to juz najwyzszy czas zeby zaczac sie smarowac tak mi tlumaczono

Gość justynuchaaaaaaaaaaaaa
a i wczoraj sie pytalam mojego gina czy mam sie smarowac czyms to on powiedzial ze to i tak nie ma sensu , no ale powiedzialam ze juz mam taki zwykly krem na cellulit i roztepy i czy moge taki stosowac to powiedzial ze moge

Osobiście polecam 2 sprawdzone kosmetyki Kolastyny: 1. Balsam przeciw rozstępom (biało zielona tubka). 2. Balsam anty celulitowy (zielona tubka). Obydwa kosmetyki nie zawierają kofeiny. Na opakowaniu jest napisane, że można stosować w czasie ciąży. Cena około 12 zł. Polecam bo sama stosuję i jestem zadowolona :-)

Polecam super poradnik dla kobiet w ciąży. Jest tam mnóstwo praktycznych porad jeżeli chodzi o żywienie i kosmetyki, a także przedstawiony jest cały rozwój dziecka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.