Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwie polecam

fotograf z Bydgoszczy i okolic

Polecane posty

Gość uczciwie polecam

Jak jesteście z okolic Bydzi i szukacie nie drogiego, uczciwego i dobrego fotografa, to mam namiary na takiego. Robił zdjęcia na naszym weselu i poleciłam już go koleżance. Super gość; nie obrażał się, jak mu sugerowaliśmy ile i jakich zdjęc chcemy, byl w domu pzed slubem, jak sie ubieralam, na ślubie, w plenerze i do północy na sali, więc mamy mnóstwo zdjęć, nie trzeba było się martwić o robienie fotek "'żeby każda ciocia miała na pamiątkę".

Gość super daj namiary
Bo mam ślub za 3 tygodnie i fotograf nawalił. Wyszlo na jaw, że chce robić dwa śluby w jeden dzień, a ja chcę, żeby był cały czas na sali, do oczepin.

Gość Zeb Serban
jesli Ci ten fotograf z Bydgoszczy nie podpasuje to wejdz na moja strone. moze sie spodobaja zdjecia. do bydgoszczy dojade i tez mam atrakcyjne ceny. www.zeb_serban.citymedia.pl

Gość uczciwie polecam
Gwarantuje, ze czlowiek jest uczciwy. Odzwij sie na mojego maila, to przesle Ci fotki i numer do czlowieka. olanda2@gazeta.pl

Gość krakowianka.
Czy ktoś tu kogoś prosił o polecenie fotografa na ślub? Znowu wciskanie reklamy i ten upierdliwy zeb amator który na wszystkich forach wciska swoją reklamę. Zeb najpierw naucz się robić zdjęcia a potem ucz się uczciwego zdrowego marketingu. To polecenie bardzo pachnie stylem zeba. OPANUJ SIę CZłOWIEKU

Gość Zeb Serban
odpusc sobie panienko

Gość Blondi 27
Zeb Serba jesteś żałosny!!!!!!! Czy ty nie rozumiesz że swoimi wypowiedziami zrażasz wszystkich do siebie. Panie Zeb Serba forum nie jest do reklamowania siebie. Czy ktoś pana tu na forum zapraszał ? Wiem że jest to głupie pytanie ale z drugiej strony gdyby pan tutaj wcześniej nie dawał linka do swojej strony i nie rozsyłał po poczcie nie proszonych listów inaczej bym pana odbierała. Przeglądając różne fora ślubne spotkałam się z pana wciskaniem się ze swoją rklamą. Pozdrawiam i trochę więcej kultury osobistej Szanowny Panie ,,fotografie”

Gość Zeb Serban
widzisz moja kultura zalezaly od tego jak ktos sie do mnie zwraca. jesli ktos w normalny kulturalny sposob odpowiada to ja robie to samo, jesli ktos od razu atakuje to chyba nie moze liczyc na moj spokoj. Ty tez wyskoczylas z zalosnym zebem. to jest wg Ciebie kulturalne i nie zrazajaca odpowiedz ??? sama sie najpier zastanow nad swoimi wypowiedziami zanim bedziesz pouczac. jesli sie pomeczysz i przeanalizujesz moje wypowiedzi na tym forum to nie znajdziesz zadnej mojej wypowiedzie gdzie ja kogos pierwszy obrazam czy ponizam. WY co poniektore robicie to naokraglo !!! i nie chodzi tylko o moja osobe ale o innych sie tu udzielajacych lub kogos polecajacych. krakowianka sobie weszla i wali z grubej rury ale pytam sie czy ja do niej pisalem ze mi odpowiada ? czy ja pisalem do ciebie ze mi odpowiadasz ? pisalem do jednej zainteresowanej osoby i niech tak zostanie.

Gość teraz facet
A czy ciebie Zebie kur…. ktoś prosił abyś wciskał wszędzie tą swoją spamowską chamską reklamę???. Śledzę od jakiegoś czasu te twoje wypowiedzi i szlak mnie trafia. Dziewczyny proszą ciebie abyś przestał się reklamowa a ty cały czas swoje i swoje. Czy nie widzisz, że Twoje notowania coraz bardziej spadają???. Z drugiej strony podziwiam ciebie, że masz odwagę promować swoje usługi przez tak kiepską swoją stronę i żałosne umieszczone na niej zdjęcia. A może to nie mój podziw tylko śmiech nad twoją głupotą i samouwielbieniem. Spuść z tonu a na pewno na tym wygrasz. No i zacznij się uczyć robić dobre zdjęcia!!!.

Gość Zeb Serban
jak na razie to spuszczanie z tonu tyczy sie ciebie. ja nie obrazam. ps. miło mi, że śledzisz rozwój mojej kariery, przykro mi, że moja twórczość Ci nie odpowiada, ale jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził

Gość Turkaweczka
Rety panie zebie serbin jaka twórczość:D. Toż to całkowita szmira i amatorstwo. Jednak niska cena może zdziałać cuda. Wielu dusigroszy i chęć pokazania na ślubie, że się ma zamówionego fotografa na pewno przysporzy panu klientów:-P. Pewnie ta wypowiedź tez jest według pana bardzo obraźliwa

Gość uczciwie polecam
Żeby nie było. Zeba Serbaba nie znam. To polecenie jest uczciwe, dlatego na maila, a nie publicznie w stylu zeba, jak to określiła Krakowianka:-)

Gość Zeb Serban
a dlaczego nie mozna juz sie polecic publicznie ? czy to zbrodnia ?

Gość wie...
Zebie ty to chyba jednak jestes albo kretyn albo udajesz że nie rozumiesz o co chodzi w e wciskaniu darmowej reklamy. Jest jeszcze jedno wyjście ze jesteś kretynem i dlatego nie wiesz że nie wolno sie darmowo reklamowac. Coś takiego nazywa się spamem.

Gość Zeb Serban
napisz to jeszcze na glownym. przeczytalem regulamin tego forum i nie ma tam slowa o zakazie reklamowania sie idz pobaw sie swoimi zabawkami a ja sie bede bawil swoimi.

Gość Zeb Serban
ps. a jakim trzeba byc kretynem zeby sie rzucac i wyzywac obce sobie osoby. mysle ze przebijasz mnie wielokrotnie kretynizmem