Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humektan

Polecam do tłustej cery!!!

Polecane posty

Gość Humektan

Nie będę tu robiła żadnej reklamy, bo nie o to mi chodzi, żeby na siłę komuś wciskać ten krem. Polecam go z własnego doświadczenia. Tutaj można sobie poczytać o jego właściwościach :) http://www.emolienty.pl/index.php?ps=humektan Odpowiem na pytania ale na sile nikogo nie namawiam (jak to mam miejsce np. na topiku na temat brevoxylu) Pozdrawiam. 🌻

Gość upupupu
a co on takiego robi? słyszałam, ze emolienty wycofują z aptek, ale nie wiem dlaczego. Moze za małe zaintersowanie

Gość lol lol
Jak to ma na topiku o Brevoxylu?? :D Prowokacja?? A tam jest namawianie?? "Namawiam Cie bo jak nie kupisz Brevoxyla to w nocy przyjde i wbije w kark cos tępego" Haaahaha Tam nie namawiaja nikogo kochanie.Laski mowia ze dziala ,kto chce to kupi kto nie to nie wkoncu MAMY WLASNE MOZGI wszyscy i nie jestesmy watlymi ciemnymi masami ktore sluchaja innych mniej ciemnych mas. Za kogo Ty nas masz co ?? Za tepe strzaly ???

Gość *Minka*
Podpisuję się w całości pod lol lol

Gość Humektan
O ludzie!!! A czy ja napisalam ze mam was za tepe strzaly?????? Po prostu widzialam wypowiedzi dziewczyn ze im nie pomogl brevoxyl no i najazd na nia, ze to niemozliwe, ze pewnie zle uzywala bo przeciez brevoxyl to cudotworca i kazdemu pomoze. ale to nie jest topik o brevoxylu wiec nie bede tu na ten temat pisala! nie obchodzi mnie to.

Gość upupupu
mozesz napisac cos wiecej o humektanie?

Gość Humektan
Oczywiście że mogę :) Jest to lekka emulsja, która zawiera 80% wody Zawiera środek konserwujący - glikol butylenowy, który działa korzystnie u osób z łojotokowym zapaleniem skóry. Humektan jest również doskonały do pielęgnacji cery suchej, wrażliwej oraz skóry ze skłonnością do trądziku. Jest naprawdę bardzo lekii, bardzo wodnisty. Wystarczy odrobinka by nawilżyć całą buźkę. Nie jest ani troszkę tłusty i nie przetłuszcza pysiaka. Nawilża pięknie i buzia jest gładka. Za 30ml zapłaciłam 10 zł :)

Gość upupupu
od dawna go masz, czy teraz kupiłas?

Gość załóż bloga
humektan-a ty masz ŁZS?

Gość Humektan
Kupiłam wlasnie drugie opakowanie LZS nie mam, ale mi sie ardzo twarz przetluszczala dawniej a mimo tego byla sucha i się luszczyła, teraz jest lepiej :)

No wiec powiem tak przeczytalam twoj post, kupilam, bo akurat skonczyl mi sie krem a ten wydal mi sie niedrogi, no i ma prosty przyjazny sklad i co??? Jestem zadowolona :D A najfajniejsze jest w tym kremie to, ze jak posmaruje nim buzke, to nie czuje ani troszke ze mam na twarzy jakis krem, bo jest tak lekki, ze momentalnie sie wchlania i nie zostawia zadnej warstwy!!! A przy tym rewelacyjnie nawilza. Wreszcie mam pewnosc, ze moja skora swobodnie oddycha i nie jest faszerwana chemią!! Fińska prostota to jest to!! Ufam fińskim wyrobom bo kojarzą mi się z ekologią i nieszkodliwościa :D Dzięki za polecenie tego kremiku, a raczej emulsji :D

Gość gfdgdgdgdg
a gdzie ja kupiłyście ???? ??? ???

Gość hmmm no to trzeba sprobowac

Gość hopsasa do górasa

Gość Zawstydzona jak zawsze
Ja też go kiedys miałam, potem mi sie skonczyl i nie bylo go u mnie w aptece i kupilam cos innego. Bylam bardzo zadowolona i fajnie ze mi o nim przypomnialyscie, to go sobie znow zamowie :D

Gość wio do góry

Gość a czy oprocz nawilzaniaa
czy tez matuje ??

Gość matuje
matuje w tym sensie, że po prostu nie natłuszcza buzi i jest z wyglądu taka jakbys się niczym nie posmarowała, czyli matowa

Gość jagodzianka II
dziewczyny a powiedzcie mi czy on sie nadaje pod makijaz?

Gość kate...
Czy przypadkiem któryś ze składników kremu nie jest szkodliwy??

Gość do kate
każdemu szkodzi coś innego, ale w tym kremie nie widzę takich ogólnie szkodzących składników typu parrafin oil, czy parrafinum liquidum itp. Moim zdaniem skład jet całkiem całkiem niezły!!

Gość porolska
poprosze o inne opinie

Gość +motylki w brzuchu+
ile kosztuje humektna???

Gość pytanie pytanie
Czy ten Humektan ma jakiś zapach, czy w ogóle niczym nie pachnie ?