Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agusekkk

Spóźniona miesiączka

Polecane posty

Witam. Mam proble i proszę o rady. Ostatnią miesiączke miałam 22 sierpnia. Powinnam dostać kolejną około 18-19 września, ale niestety nie dostałam. Dziś już jest trzeci tydzień jak nie mam okresu więc zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny (-). Nie wiem co mam myśleć. Może zrobić kloejny test. Aga

Gość kinia*
ja tez tak miala ze 3 tgodnie niemialam okresu i juz myslalam ze jestem w ciazy a tu nagle okres przyszedl

Gość Iza..
Mim zdaniem nie jestes na pewno w ciązy,test po takim czasie na pewno wykrylby ciąze!!Zrob jutro rano z porannego moczu kolejny test

Gość kinia*
tak mialam caly czas bule jak na okres a tu nic i po trzech tygodniach po terminie okresu dostalam

A czy jezeli wynik testu porannego bedzie negatywny to powinnam poczekać na okres czy brac tabletki na wywolanie?

Gość alka2
poczekaj jeszcze na okres albo idz do ginekologa

Gość tabletki na wywolanie
dlaczego uzywasz takich eufemizmow??? napisz ze chcesz popelnic zbrodnie

Gość ja tez ..
miałąm dostac ok 20wrzesnia i nic.... a dzis sie starsznei zel czuje wiec mam nadizeje,z e w koncu dostane@

Gość kicia82
do " tabletki na wywołanie" ja miałam problem ze spóźniającą się miesiączkąi lekarz przepisał mi luteinę na wywołanie. czy to była zbrodnia? dla twojej wiadomości: nie wszystkie tabletki wywołujące @ sa wczesnoporonne!

Gość irvena85
Ja niestety nie potrafię udzielić odpowiedzi na Twoje pytanie,bo sama ma dokładnie ten sam problem. Piszę więc żeby Cię pocieszyć:) ja ostatni okres miałam 20 sierpnia i od tego czasu nic...powinnam była dostać jakies dwa tygodnie temu a tu lipa:/ wczoraj zrobiłam sobie test i wynik był negatywny...masz jakies objawy? bo ja czuję się tak jak zawsze, nic mi nie dolega. Kupiłam sobie jeszcze jeden test, tyle że innej firmy, jutro rano sobie zrobię...i Tobie też radzę narazie nie panikować, zrób sobie kolejny test,jeśli nadal nic, to idz do lekarza. Trzymaj się ciepło, pozdrawiam:)

Też mam zamiar powtórzyć test za dwa dni. Daj znać jaki masz wynik. Czuje sie normalnie, mam tylko lekko obrzmiały brzuch.Pozdrawiam

Gość irvena85
Witam ponownie:) Dzisiaj rano zrobiłam sobie kolejny test, tym razem z samego rana i wynik znowu był negatywny...a okresu nadal nie ma...chyba się przejdę do lekarza

Gość Nie jestes w ciazy na pewno...
Do "tabletki na wywolanie" ale Ty jestes zalosna, nie chce tutaj nikogo wyzywac, ale Tobie sie nalezy. Jak ni emasz o czyms pojecia to sie nie udzielaj w ogole! Tabletki na wywolanie to czysty progesteron, ktory ciaze jesli jest jedynie podtrzyma wiec pomoze, a jesli nie ma to po prostu przyjdzie okres. Albo jestes niedoswiadczona gowniara, ktora chce zablysnac i nie wie, ze gada glupoty albo nie ma na Ciebie okreslenia! Autorko tematu, skoro teraz juz test wychodzi caly czas negatywny wiec mysle, ze jakies zaburzenia hormonalne, albo wydluzyl Ci sie po prostu cykl.

Gość matasiak
dziewczyny ktorym sie spoznia @ idzie zrobic badanie z krwii beta HCG da wam 100% pewnosci

Gość irvena85
własnie wróciłam do gina...i nie jestem w ciąży,uf... ale mi ulżyło. Przepisał mi tabletki na wywołanie miesiączki a przy okazji zjebał, że wepchnęłam się bez rejestracji i że żadko go dowiedzam (bo ostatnio badałam sie jakieś dwa lata temu) i wyobraźcie sobie że on zapamiętał moją twarz! troszkę mnie to zdziwiło, ale on stwierdził że wszystkie swoje pacjentki kojarzy po twarzach... pozdrawiam!

Gość zmiany hormonalne.
Idz do ginekologa

Gość ja mysle ze w ciazy jestem
okres mi sie spoznia 10 dni nie robilam testu jeszce zrobie za 3 dni ale mam jeszce inne objawy jak np bolace piersi i bol glowy a wy jak macie?

U mnie minęło 41 dni od miesiączki. w październiku czekałam 38 dni a , mam bardzo długie cykle ostatnio przerwę miałam 60 dni, byłam u lekarza a on powiedział że wszystko w normie i że bardziej by sie martwiał jakbym miała miesiączkę wcześniej, dodam że w tym miesiąc uw ogóle sie nie zabezpieczaliśmy, ale objawów żadnych nie mam , no zrobiło mi się niedobrze w autobusie i kilka dni mnie mdliło popołudniami , nie wiem co sie dzieje na dodatek jest mi ciągle ciepło, ja zawsze marznę , trochę chaotycznie pisze acha dni płodne miałam około14 czy ktoś może mi pomóc??????? jestem załamana:(

Gość gość
słuchajcie spóźniona miesiączka, jeśli nie jest ciążą to koniecznie trzeba się wybrać na badania. Mozliwe ze cos sie rozregulowalo, ale moze to oznaczac takze cos powazniejszego. U mnie przy spóźnieniu jakis czas temu bylam u dr Kluz-Kowal http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i akurat sie okazlao ze to tylko jakas niewielka nieprawdilowosc, ale moglo byc gorzej.