Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ignorantka.....

Co to mogło być????

Polecane posty

Gość ignorantka.....

Moze moje pytanie wyda się wam głupie ale muszę je zadać. Jakies 2 lata temu zaczęłam miec problemy z miesiaczkowaniem, ktore i tak bylo dosc nieregularne wczesniej. Problemy wygladaly w ten sposob, ze odleglosc miedzy jednym krwawieniem a drugim wynosila czasami 2 miechy albo raptem 2 tygodnie i tak przez pewien czas. Poza tym nie byla to wlasciwie krew tylko taka bardzo ciemna, prawie czarna wydzielina, maź. Czulam bol w dole brzucha, jakby klucie w pochwie. Balam sie, ze to cos bardzo powaznego, ale nieszlam do lekarza, bo nie chcialam uslyszec wyroku... (wiem, glupie jak cholera!!!). Po kilku miesiacach samo mi przeszlo. zaczelam w miare regularnie miesiaczkowac, najwazniejsze ze zwyklą krwią. No i teraz jestem w ciazy, niedlugo urodze dziecko, wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Jestem zdrowa jak ryba, wyniki super. Co to moglo być? Czy ktoras z Was miala podobnie???

Gość ignorantka.....
odpowiedzcie prosze, to nie prowokacja....

Gość Ajaja
jesteś w ciąży, więc pod opieką gina - zapytaj jego. Skąd któraś z nas ma wiedzieć, żadna nie ma raczej wykształcenia medycznego.

Gość kto wie..............

Stawiam na problemy hormonalne!!! Tez kiedys tak mialam ale po 2 miesiacach juz mialam badania robione i okazalo sie ze to za wysoki poziom prolaktyny byl temu winien. Musialam brac tabletki. Ewentualna ciaza miala to sama naprawic ale w moim przypadku chyba nie naprawila. Bo co prawda okresy mam normalne ale odstepy midzy nimi zdecydowanie za dlugie.Musze znow skontrolowac prolaktyne :(