Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

Przeziebienie, goraczka podczas ciazy

Polecane posty

Gość RUMJANEK najlepszy
RUM wygrzeje JANEK poszczypie i po grypie:)

Gość Ajaja
współczuję! Ja leczyłam się herbatą lipową z miodem, mlekiem z czosnkiem. Przede wszystkim nie wychodź z domu -to 3/4 sukcesu!

Gość RUMJANEK najlepszy
to medycyna niekonwencjonalna tylko bez recepty:) zycze duuuuuuuuuuzo zdrówka

Polecam zbożówkę, wodę z miodem i cytryną, nogi natarte spirytusem w skarpetach, kocyk i książkę. I minie. Miałam zapalenie ucha w ciąży i gorączkę 39. Homeopatia jest dla mnie wybawieniem.

Ziołowe leki niekoniecznie muszą być bezpieczniejsze od farmakologicznych. Najlepiej idź do lekarza.

Gość pasterka
lepiej do lekarza!! zgadzam sie, że ziołowe wcale nie muszą być bezpieczniejsze. Na pewno nie zaszkodzi ciepła woda z sokiem malinowym, nie wiem jak z czosnkiem w ciąży. Na pewno trzeba się położyć, żeby nie przemęczać organizmu. Ewentualnie w aptece poproś o coś dla kobiety w ciąży albo dla karmiącej. Na katar sól fizjologiczna albo Otrivin ale w wersji dla maluchów - tej z samą solą morską i witaminą B - na pewno nie zaszkodzi a będzie ci sie lepiej oddychać. Aha - i uważaj z witaminą C i ZWŁASZCZA! z rutinoscorbinem - nie jest zbytnio wskazany w ciąży z tego co pamiętam, zapytaj lekarza lepiej.

Polecam lek homeopatyczny dostępny bez recepty. Jest bezpieczny i można go stosować w ciąży i w czasie karmienia.

Ten lek homeopatyczny nazywa się \" CORYZALIA \" jest naprawdę świetny. Mi bardzo pomagał w poprzedniej ciąży.Katar już po dobie się zmniejsza a po 3 lub 4 dniach całkowicie ustępuje.(oczywiście jeżeli się go stosuje wedle zaleceń.