Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żania

mi sie to przytrafiło. niesmak

Polecane posty

Gość żania

Słuchajcie. Niewiem czy wogóle o tym z kimkolwiek porozmawiam. Teraz juz wiem ,że jest tyle nieszczęsliwych osób, mijamy ich a nie wiemy o nich tego "najważniejszego". Poznałam koleżanke na studiach. jest samotna. Chciała się zaprzyjażnić. Spoykałysmy sie dwa lata, spacery, uczelnia, wypady do dyskoteki, kina, imprezy. jest bardzo ładną dziewczyną, ale smutną. Powiedziała,że nic jej nie pozostało w życiu tylko szaleć. jest zamknięta w sobie. Dopiero niedawno wyjawiła mi tajemnicę. Dziwiło mnie ze nigdy nie miała faceta, jest samotna. Mieszka sama, żyje sama. Nie ma zbyt duzo znajomych. Ja jestem osoba tez spokojną, miłą i moze to ja przekonało by sie zaprzyjażnić. Okazało się ze przyczyna tkwi w jej budowie. ma umysł kobiety, urode, kobiety, niestety ma bardzo mały biust , ale to nic prawda? najgorzej ,że powiedziała mi ze nie wie czy jest kobietą czy mężczyzną. Wyśmiałam ją. Było jej przykro, z kilka dni nie pokazywała sie. Potem przyszło, zdjeła spodnie, majtki wprost pokazała. zamórowało mnie nie na żarty. Boże to tragedia. Ona mysli jak kobieta i ma urode kobiety, ale ma penisa. Duzego męskiego penisa. Mówiła mi ze nikt o tym nie wie. rodzice nie wiedzieli co robić, mysleli ze to przerost warg.....ale urosła i jest penis. Dalej sie z nia koleguje ale jakoś dziwnie mi.

Gość nieboska
JEŻELI TO NIE PROWOKACJA jeśli poważnie się przyjaźnicie, to zostań przy niej. jeżeli powiedziała o tym tobie to znaczy że zaufała jak nikomu innemu. dla ciebie nie powinno to mieć większego znaczenia co ona ma między nogami....jesteś w końcu jej przyjaciółką i nadzieją, że jeśli ty jej teraz nie odżucisz to ona ułoży sobie w końcu jakoś swoje życie......dzięki tobie

Gość ryksza
trudno, zdarza sie,a powiedz co cie obchodzi co ona ma miedzy nogami? jesli jestes jej kumpelą, to powinnas nie zwracac na to uwagi,a jesli co to az tak przeszkadza,to lepiej zerwij ta znajomosc,bo mozesz dziewczyne jeszcze bardziej skrzywdzic... a nie wiesz czy nie myslała o operacji plastycznej? przeciez takie operacje sa "popularne"

Chyba nienormalna jestes dziewczyno :) Ma fiuta i ma sobie go dac obciac ? To z czego potem bedzie miala przyjemnosc ? ;) (oczywiscie wiem ze to prowokacja .. ;) )

Gość ale ona jest obojnakiem
ma to i to..czy po prostu ma penisa robi sie na kobietę

Gość wqbqrewbe
co za kompletna bzdura! przecież w szpitalu musieli rozpoznać płeć i wpisać ją do akt, więc wszyscy od razu musieli wiedzieć czy mają do czynienia z chłopczykiem czy dziewczynką, i tak też te dziecko zarejestrowano (natomiast potem mogłaby wyjść na jaw "płeć mózgu" ale to już inna sprawa)

cos mi nie pasuje przeciez takie rzeczy odrazu się \"leczy\" lekarze satwierdzają czy jest bardziej kobieta czy meszczyzna i wtedy wycina sie zbędne narządy i jest ok.według mnie to tylko wina rodziców!!!!!!

Gość przytulka
pewnie prowokacja ale tak ogolnie jesli ktos mowi drugiej osobie o tak trudnych rzeczach to najwidoczniej ma zaufanie i jest mu ciezko samemu.trzeba pomoc a nie wysmiac

Gość przytulka
czekajcie, rozgarnę tłuszcz z brzucha bo mi klawiaturę zalewa i nie mogę pisać...

Gość jałówka
trza było chapać dzidę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Och wy glupie baby
przestancie juz sie podniecac, przeciez to bzdury sa.. prawdziwe obojniaki trafiaja sie 1:30.000.000 urodzen

Gość przytulka
nio, i cmokać

Gość no fuckin way
prowokacja nie prowokacja takie rzeczy się zdarzają... i nie jest to chyba śmieszne co? Ja mam kumpla z cipką...

Gość no fuckin way
ale on nie jest obojnakiem tylko transseksualistą

Gość no fuckin way
I w ten sposób w asyście Witolda Szarpicyca siorbię mu (jej) wargi spomiędzi pachwin.

przeciez u czlowieka rowniez wystepuje zjawisko obojnactwa.tyle,ze rodzice chyba musieli podjac decyzje,czy odciac czy nie...z tego co wiem tacy ludzie rodza sie i z pochwa i z penisem.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to jest mozliwe. Zajrzyjcie na strone hermafrodyta.org . Wiele wyjasnia