Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochwa dziewicy

pochwa dziewicy

Polecane posty

Gość pochwa dziewicy

mam pytanie jestem dziewica ale wydaje mi sie ze moja pochwa jest jakas taka mala naprawde mala nie miesci mi sie tam palec a jak dopiero ma zmiescici sie tam penis ktory ma kilka cm srednicy i kilkanascie cm dlugosci nawet jak wkladalam sobie tam palec to tak na cm albo 2 nigdy mi sie nie udalo wlozyc go calego to jest normalne?

Gość pochwa dziewicy
nie rozumeim troche palec sie tam zmiesciic nie chce a penis kilkakrotnie od palca wiekszy zmiesci sie? o co chodzi?

masz błone dziewicza i to dlatego... ale wkrotce ja ktos przerwie i juz nie bedziesz sie dziwila....

Gość pochwa dziewicy
ale ja nie czuje zeby tam byla jakakolwiek blona :O

Gość hm hmmm
poza tym co to porownanie palca do czlonka... jak sie podniecisz to bedzie taki poslizg ze nie bedzie problemu :]

a ta dziurka w ktora wkladasz palec jest w blonie dziewiczej, bo blona kazdej dziewicy zawiera dziurke, lub dziurki, dzieki ktorej/ktorym krew menstruacyjna wydobywa sie na zewnątrz...

Gość pochwa dziewicy
ale przeciez ja nie mowie o wkladaniu opalca na sucho nie wiem moze ja sie boje go wlozyc glebiej bo mi sie wydaje ze ona w srodku jest jakas taka dziwna

Gość pochwa dziewicy
a co do tej blony ja niew jeste,m pewna czy jej kiedys nie przebilam no bo kiedys raz uparlam sie zeby wlozyc tego palca glebiej niz zwykle a potem no.. wiec niew iem

Gość pochwa dziewicy
moge tylko napisac ze to nie prowokacaj a co do wieku to lepiej bedzie jak sie nei przyznam ale pelnoletnia juz jestem

Gość marinnna
a moze pomylilas pochwe z odbytem?

Gość pochwa dziewicy
nie nie pomylilam

Gość pochwa dziewicy
no dobra... napisze, tylko się nie śmiej... 32 :(

Gość marinnna
napewno tak, skoro jestes taka glupia i na forum piszesz o swojrej c.... bo ona jest DZIWNA to napewno nie odrozniasz jejn od odbytu:)

Gość pochwa dziewicy
nie 32 stety mniej mam

Gość buhhhhuuhhahaa
Zenada :)

Gość nie dzie
moja tez jest tak waska, a urodzilam 2 dzieci i nadal wąska, zawsze boli

Gość Baal Zebul
Był pewien człowiek w Ramataim, Sufita z górskiej okolicy Efraima, imieniem Elkana, syn Jerochama, syna Elihu*, syna Tochu, syna Sufa Efratyty. 2 Miał on dwie żony: jednej było na imię Anna, a drugiej Peninna. Peninna miała dzieci, natomiast Anna ich nie miała. 3 Corocznie człowiek ten udawał się z miasta swego do Szilo, aby oddać pokłon i złożyć ofiarę dla Pana Zastępów. Byli tam dwaj synowie Helego*: Chofni i Pinchas - kapłani Pana. 4 Pewnego dnia Elkana składał ofiarę. Dał wtedy żonie swej Peninnie, wszystkim jej synom i córkom po części ze składanej ofiary. 5 Również Annie dał część, lecz podwójną, gdyż Annę bardzo miłował, mimo że Pan zamknął jej łono. 6 Jej współzawodniczka przymnażała jej smutku, aby ją rozjątrzyć z tego powodu, że Pan zamknął jej łono. 7 I tak się działo przez wiele lat. Ile razy szła do świątyni Pana, dokuczała jej w ten sposób. Anna więc płakała i nie jadła. 8 I rzekł do niej jej mąż, Elkana: «Anno, czemu płaczesz? Dlaczego nie jesz? Czemu się twoje serce smuci? Czyż ja nie znaczę dla ciebie więcej niż dziesięciu synów?» 9 Gdy w Szilo skończono jeść i pić, Anna wstała. A kapłan Heli siedział na krześle przed bramą przybytku Pańskiego. 10 Ona zaś smutna na duszy zanosiła do Pana modlitwy i płakała nieutulona. 11 Uczyniła również obietnicę, mówiąc: «Panie Zastępów! Jeżeli łaskawie we

Gość pochwa dziewicy
a moze masz racje moze to faktycznie byl odbyt... w koncu palec mialam brazowy... poczekaj sprawdze...

Gość pochwa dziewicy
mam 29 podszywaczu :P

Gość pochwa dziewicy
wzielam lustro...

Gość loletta
a moja jest za to bardzo rozciagnieta tzn błona dziewicza, bo moge sobie wkładac rozne przedmioty(aczkolwiek nie tak wielkie jak penis) wiec chyba jak bede miala pierwszy raz,to nie bedzie mnie tak bolało nie??

Gość pochwa dziewicy
tak, mialas racje... to jednak odbyt.. a skoro to odbyt to gdzie ja mam dziurke??? jak ja mam ja znależc??? tylko nie smiejcie sie ze mnie:(

Gość pochwa dziewicy
cholera!!!!! a moze to ta mala dziureczka na koncu mojego członka???? ale jak ja w nia mam palec włożyc???

Gość pochwa dziewicy
włozyłam tam maly palec...czy to znaczy ze juz nie jestem dziewica???!!! 😭

Gość ABSynt
Ludzie przeciez to prowokacja!!!!!!!!!!

Gość ABSynt
Do dziurki w członku nie wchodzi nawet mały palec!!!!!!