Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Dziubasek_

Mój 2-miesięczny Skarb

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie:) Jestem mamą 2- miesięcznego Danielka- najsłodszej istotki:) Zapraszam wszystkie mamy zakochane w swoich Skarbach.

witaj ja tez mam dwu mieseczny skarbek,na imie ma Oliwia.Bardzo ja kocham❤️ buziaki,😘

Witam mamusie. Miło mi poznać was. Mam na imię Justyna i mam 21 lat. Chociaż sama wychowuje moje Maleństwo to jestem najszczęśliwszą mamą na świecie.

Gość myszeczka23
witajcie mam na imie sylwia jestem mamą 6 tygodniowej kruszynki o imieniu Maja,jest tak sliczna ze mogła bym patrzec sie na nia cały czas kocham ja strasznie jesli chcecie zobaczyc mojego skarba to jest stronka www.myszeczka23.bobasy.pl

Witam! Dopisuje sie do listy :) Moje sloneczko ma 3 miesiece i 22 dni :) Jest rozbrajajacym podrywaczem :D Nie wiem jak moglam zyc bez niego... Jest najcenniejszym mym skarbem i dla Niego gotowa jestem na wszytko!!! ponizej w stopce mozecie go obejrzec... na blogu bub w suwaczku..

Witajcie:) Ja też nie moge się napatrzeć na mojego Skarba. A najbardziej go kocham kiedy śpi :D wtedy taki grzeczny jest:D Niby to maleństwo a już wie czego chce. Najlepiej by było jak by go cały czas ktoś na rękach nosił- taki jest ciekawy świata:) A jak się uśmiecha to mama z aparatem gania:) już mam tyle zdjęć mu porobionych.Filmiki jak się kąpie, leży na brzuszku i wogóle:))będzie miał co oglądać za pare latek. Pozdrawiam mamuśki. Chętnie porozmawiam...

Gość
a ja nie moge sie napatrzec i nadziwic waszej głupocie ,która wylewa sie na tych blogach

Śliczne te wasze Maluszki i ..... tak dużo włosków mają ... Moja Niunia jak się urodził to nie miał ich za dużo. Teraz ma niewiele więcej- to po mamie:) ponoć na roczek mama mi kokardke na głowe założyła bo taka łysa byłam:D

Gość
mam 3 dzieci i wiem jak to jest kochac dzieci do szalenstwa Uwielbiam zdjecia i dzieci i ....zdjecia dzieci Ale nie wiem dlaczego robicie ze swych dzieci \"gwiazdy\" skoro dzieci sa wszystkie sliczne Na dzieci lubie patrzec ale te teksty na blogach i te zdjecia mamus swiadcza o tym jak jestescie prózne!Czy wy wiecie co to jest prywatnosc ,intymność? No akurat ty Dziubasek jestes tego swiadoma chyba, bo nie masz linka w stopce

Nie mam i nie bede miała bo po 1- nie mam czasu na to a po 2- to po co? itak przecież nikogo oprócz mnie to nie obchodzi. Ale nie dziw się że mamy pokazują swoje dzieci. Każdy chce się chwalić swoim szczęściem:)

Gość
Nie dziwi mnie pokazywanie dzieci Dziwi mnie to pisanie dyrdymałów Osmieszaja sie -nic wiecej

Gość inna Joanna
no kazdy jest inny bo jedni mysla a ci co podaja linki nie mysla Linki mozna podawac znjomym a jie wszystkim przypadkowych wirtalnym osobom

Gość inna Joanna
a nie wszystkim ---miało byc

rusalka !!!!!!!! tu cię znalazłam. Moje Gratulacje masz ślicznego synka :) witam ! jestem mamą 5 misięcznej Amelki :)

Gość asilkkkka
a ja jestem zakochana juz od 22 lat w moim skarbie

Gość mam niedosyt
Na tych blogach itp. brakuje mi zdjęć z porodów. Przecież poród to najcudownejsze misterium natury - na świat przychodzi Nowy Człowiek... Nie od rzeczy byłyby też fotki z momentu poczęcia. A tak to mamy zdjęcia brzuszków (etap 2) a potem od razu zdjęcia dzieci (etap 4). Dziewczyny, podzielcie się swoim szczęściem w całości! Czekamy na etap 1 (poczęcie) i etap 3 (poród). 🖐️ ❤️ 🌻 👄