Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cesaria....

Po cesarce...

Polecane posty

Gość cesaria....

Dziewczyny napiszcie mi jak długo po cc nie można uprawiać sexu i kiedy można zacząć ćwiczyć brzuch i chodzić na basen..

Gość po 6 tygodniach

Gość XXXXXXXXXXXXXX
a dlaczego po 6 tyg? jesli kobieta czuje sie dobrze to czemu nie mozna wczesniej?

Gość kajd
bo mozna miec krwotok!!

Najlepiej zapytaj lekarza. A tak poza tym to nie znam osoby ktora by miala ochote tak wczesnie na sexs ,cwiczenia albo basen.

6 tyg to jesli wszystko jest ok. a dlaczego 6 tyg??? zadam inne pytanie - dlaczego po zablombowaniu zeba nie mozna nic jesc 1-2 godzinki???

Gość eee tam pierdoły
ja juz 2-3 tygodnie po cesarce uprawialam delikatny seksik z mezem i nic mi nie bylo!! :) Pozdrawiam

Gość XXXXXXXXXXXXXXX
Agnes - nie znasz takiej osoby która miała by ochotę na sex wczesniej niż po 6 tyg? a ile znasz osób po cesarkach? Poza tym są kobiety, które mają duży temperament i 6 tyg dla nich to na prawdę dużo. kajd - a dlaczego miałby nastąpić krwotok po stosunku? przybliż nam nieco ten temat....

Gość XXXXXXXXXXXXXXX
znajoma -> tak faktycznie było kiedyś, że po zaplombowaniu zęba nie można było jeść kilka h, ale technika i medycyna idą naprzód i obecnie można jeść zaraz po plombowaniu. pozdrawiam

Gość to już znasz
ja miałam ochotę na seks, po porodzie a miałam cesarkę.... noromlnie coś mi się "tam" włączyło....bo i jakość seksu się znacznie poprawiła :) nasz "pierwszy raz po" odbył się jakieś dziesięć dni po porodzie.... z prezerwatywą oczywiście, w klasycznej pozycji, tak abym ja się nie musiała ruszać za dużo i było suuper, nie żałuję podjętego ryzyka.... choć nikogo nie namawiam, jak chce to na własną odpowiedzialnośc- bo przepisowo trzeba czekać 6 tygodni- dopóki rana po łożysku się nie zagoi!!! co do brzuszków, to mnie lekarz nastraszył troszkę przepuklinami jakimiś, więc nie ćwiczyłam brzuszków przez pół roku, tylko specjalne ćwiczenia przez niego przygotowane i skupiłam się na utracie zbędnych kilkogramów i poprawie jędrności skóry.... dopiero po 6 msc. zaczęłam cięższy trening... po roku od porodu nie widziałam róznicy w swojej figurze i figurze sprzed ciązy... tylko mała "sznitka" mi została, ją traktowałam odpowiednimi specyfikami i też prawie znikła.... teraz 5 let po porodzie trudno się czegokolwiek dopatrzeć....

Gość 5 tygodni
A Ja tez slyszalam ze po 6 tygodniach ale ja bylam szybsza z mezem.Juz po 5 tygodniach sie kochalismy i nic mi nie ma

znajoma po zaplombowaniu zęba mozna jeść od razu:-))) chyba ze było leczenie kanałowe,etc ale w takim przypadku lekarz informuje o tym pacjenta:-)))

małymiś no to po leczeniu:D wazne ze nie mozna ;) co do zebow- czeka mnie kanalowe leczenie przed urodzeniem:(

Nie po 6 tygodniach a po dwunastu. (niestety ) Po 6 tygodniach miożna ale po zwykłym porodzie.

Dziewczyny to nie chodzi o to że \"a mi nic nie było ) bo to może zaowocować po jakimś czasie. Ja np za szybko zaczęłam dzwigać dziecko i przemęczać się i..porobiły mi się zrosty. Teraz to czuję przy drugiej ciąży.

Gość hłe
ja tydzień po cesrarce