Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milionerka niestety nie

mam okropne sny.. naprawde OKROPNE!

Polecane posty

ze poronilam.. juz mialam takie 2! jeden byl tak straszny ze obudzilam sie z krzykiem w nocy! a 2gi co dziwne byl obojetny.. i ta obojetnosc byla okropna:(.. boje sie jak nie wiem.. mam schizy ze to bedzie puste jajo plodowe

zapomnialam napisac o czm te sny:O w kazdym dochodzi do poronienia:O:(

Gość mala sadystka
8/9 za 4 dni mam usg boje sie z nie zobacze bijacego serduszka:(

Gość Ajaja
też tak miałam na początku ciąży. To dlatego, że podświadomie myślisz o maleństwie i masz obawy. Ale to minie, wierz mi.

Gość mala sadystka milionerka
zapomnialam zmienic nicka a wszystko mi jedno wlasciwie cholera no chcialabym juz to miec za soba i wiedziec ze wszystko jest ok

Gość loouders
Mysl pozytywnie i ciesz sie ciaza. Przypomniala sobie jak to u mnie bylo,cudnie zobaczyc maluszka pierwszy raz... Pomysle ze ty nidlugo zobaczysz swojego. Zycze ci zebys miala o nim piekny sen :)

Gość mala sadystka milionerka
dzieki za pocieszenie:) ja juz bylam na usg 2 razy.. ale w 6 tc jeszcze nie bylo widac serduszka.. teraz ide w sobote i tak okropnie sie boje

Gość czego co
czego sie boisz glupia????

Gość Iza..
Te sny świadcza o tym , że będzie na 100% dobrze!!:)Sny interpretuje sie często odwrotnie:)Nie martw się!!!!!:) a tak serio podchodz do tego z przymruzeniem oka,nie warto samemu sobie stwarzac negatywnych projekcji!!

Nic się nie martw, ja wielokrotnie miałam sny, że moje dziecko nieżyje, kilka razy śniło mi się, że poroniłam, że ktoś je zabił. Te sny to był istny koszmar. Ale 2 tyg temu urodziła mi się zdrowa córunia :D Widocznie te sny to taki jakiś syndrom kobiet w ciazy.... Głowa do góry, wszystko będzie dobrze 🌻 Napisz jak będziesz po usg czy wszystko ok.

ja zawsze jak mam cos waznego, na co bardzo czekam to przed tym snia mi sie koszmary... przed slubem co chwile, ze kosciol splonal, ze moja sukienka we krwi byla, przed waznymi egzmainami - ze nie moge na nie dojsc - to juz standard, ale zawsze po tych snach jestem spokojna, bo jak mi sie to przysni to potem uklada sie wprost idealnie.

moze dlatego, ze to wczora jprzeczytalam, moze dlatego ze o tym duzo myslalam - przysnilo mi sie ostatniej nocy dokladnie to samo... poronilam. ale mam nadzieje, ze ten sen mowil tylko jedno: bedzie wszystko ok