Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batmina

jakich piosenek byscie nie chcialy uslyszec na weselu?

Polecane posty

Gość batmina

Moja lista: Ewelina Flinta-Żałuję Kombi-Kochac cie za pozno Krzysio Krawczyk-Parostatek Mietus Fog-To ostatnia niedziela :D Anna Jantar-Nic nie moze przeciez wiecznie trwac no i zlote obraczki :)

Gość batmina
eee ludowe sa fajne, wiesz jak sie fajnie tanczy oberka :D Hulaj dusza :)

Gość Wiśienka
jakichkowieg zespołu Ich Troje albo Dody!!!

Gość gurgul
Na pewno "Majteczki w kropeczki" , "pij bracie, pij" i im pokrewne :o

Gość batmina
zapomnialam wspomniec o November Rain-Guns'N'Roses A zaloze sie, ze przy majteczkach w kropeczkach cala sala by sie bawila :D

Gość ffffffffffffffffjjjjjjjjjjjj
zadnego country... mieszkam w stanach, mialam ostatnio okazje byc na slubie znajomych... country gorowalo.. bleeeeee

Gość gurgul
To się nie zakładaj bo byś przegrała!!!!!!!!!!!!!!!! To piosenki dla niedorozwojów!!

Gość heejjj
to już jest koniec!!!

Gość ffffffffffffffffjjjjjjjjjjjj
papierowe nozyczki - zgadzam sie.. 'winda do nieba' to zdecydowanie piosenka antyweselna w swoim przeslaniu. zastanawiam sie tylko czasem, jak to sie dzieje, ze zespoly/dj'je, ktorzy proszeni sa o zagranie tej piosenki - zlwlaszcza na pierwszy taniec - nie uswiadomia Mlodej Pary, a szczegolnie panny Mlodej..

Gość młodzi temu winni
!!!!! to jest okropność całować się na pokaz jak małpki w klatce!!!

Gość batmina
no dokladnie przyspiewki w stylu ona temu winna pocalowac go powinna, on temu winien, oni temu winni i na koncu u nas moda taka calujemy na stojaka sa zalosne!! Ja chyba przy 1 pierwszej linijce ona temu winna- rzuce partnera na stol i bede calowac tak dlugo az przestana spiewac;)

Gość gość
miastowych

Gość gość
oj dużo takich jest. Na pewno wszystkie góralskie typu golce i inne, wszystkie zespołu kombi, Dody i blue cafe :O z zagranicznych nie lubie piosenek Stinga,

Gość gość
napeno o obled przyprawiaja mnie piosenki golcow dody ich troche itd...te wszystkie cudowne hity mnie mecza odrazu schodze. a jeszcze ostatnio na weselu slyszalam hej sokoly-masakra. i chlop z mazur-myslalam ze rykne ze smiechu. odrazu ludzie poschodzili bo ja przy tym tanczyc...ale zespol-jezeli tak to mozna nazwac twierdzil ze ludzie uwielbiaja takie "hity kity"

Gość gość
na pewno żadnej dody, kombi, popularnych obecnie polskich artystów. Odpadają też piosenki zagraniczne, poza paroma wyjątkami, np piosenki z lat 80,90. Dla mnie muzyka musi być taneczna, pośpiewać to ja sobie mogę w domu i mam gdzieś to, że ktoś nie lubi disco polo i biesiad.

Gość Rains of Castamere
nie. zdecydowanie nie:) dobra nie posądzam tutejszych bywalczyń że zajarzą co chodzi.

Gość gość
każda tylko nie WINDĄ DO NIEBA !!!!!!!!!!! Generalnie chcę dużo DISCO POLO! jesteśmy z Warszawy, rodzinę też mamy miejską. Słuchamy normalnej muzyki na codzień. Natomiast wiem, że dobra zabawa tylko przy disco polo i lata 70 i 80. I nie uwierzę, jak ktoś napisze, że to nieprawda. Niestety, przyznajmy się do tego, że jesteśmy "wiejskim" narodem. Jak zagrają "Jesteś szalona", to nagle, niewiadomo skąd, wszyscy znają tekst i parkiet szaleje