Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Lepiej blond pasemka czy calosc rozjasnic??

Polecane posty

Gość cati82

Niewiem na co sie zdecydowac... Wiadomo,ze pasemka ładniej wyglądają, i nie widac az tak odrostów. Ale znow calosc to sama moge sobie rozjasnic jakims szaponem rozjasniajacym o 2-3 tony i to za jakies 15 zl. A na pasemka wydaje 90 zl co 3-4 mc.

Gość zdecydowanie pasemka

Ja próbowałam sama rozjaśniać... i tak musiałam iść do fryzjera, bo po tej \"oszczędnej\" operacji miałam żółto-rudo-brązowo-czarne coś na głowie.;):P

Gość cati82
O jeje.. dzieki:) A sa jakies szampony rozjasniające co jak porządnie wmasuje w głowę tzn. włosy to nie bedzie przebłysków innych kolorów?

Gość jak blond to tylko u fryzjera
takie moje zdanie, w domu nigdy nie wyjdzie tak dobrze, może jak ktos naturalnie ma bardzo jasne włosy i tylko chce pogłębić odcień, inaczej to albo zółtko wychodzi, łatwo też włosy spalić i jest groźba że będą jak siano.... albo w ogóle nic nie wyjdzie.... ja tylko raz zaryzykowałam, nie byłam zadowolona, jak chce jasne włosy to zawsze idę do fryzjerki!!!!

Gość mam ten sam problem
dużo kasy idzie na pasemka ale warto:0

Gość foiss
nie powtrzxaj mojego błędu i nie rozjaśniaj włosów!! zrób sobie cienkie pasemka, bo możesz żałować :P

Gość cati82
Dziekuję wam:) No wiec stawiam na pasemka:) ładniejsze i nie widac takiego odrostu po 2-3 mc.