Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piiiiiter

Ten pierwszy krok

Polecane posty

Gość Piiiiiter

Mam przyjaciółkę, znamy sie juz jakiś czas. Ona bardzo mi się podoba, codziennie widzimy sie w szkole i wiadomo czesc, czasem sobie pogadamy. Na gg mowilem jej ze jest ladna itd. Jak zacząć?

Gość znowu nie miałam orgazmu
a potem będziesz ja przez gg całować próbował, zyj dzieciaku w realu, wyjdz na piwko, wez za reke albo przeleć gdzieś w kiblu - zależy jaka laska

Gość Piiiiiter
taa z kiblem genialne sam bym nie wpadl... Wziac ja za reke? nei bedzie zla albo nie szczeli mi?

Gość nie strzeli
najwyzej ta reke pusci

Gość Piiiiiter
A jak wyczuc granice ile mozna i za co mozna?:P znamy sie dosc dobrze...

Gość wooooooooooooooooooooow
skończony i tomek tak i bedzie czekal wieczność na zaproszenie, bardzo madre, ty ja gdzies zapros, jesli cie lubi napewno sie zgodzi ;) powodzenia

Gość Piiiiiter
wątpie zeby dziewczyna zaprosila... tak mi sie wydaje

Gość facetow nie sluchaj
kobiety posluchaj, napisz do niej czy nie pojdzie z toba do kina. w zyciu bym nie wyszla z inicjatywa.

Gość heheheheheheeheheheh
heheheheheeheheheheheheheheh kolego! alez ty pitolisz! jak znajdziesz jakims cudem dziewczyne koniecznie nam o tym powiedz

Gość Piiiiiter
kurde ile sie trzeba nafatygować żeby bzyknąć laske...

Gość i tomek nie przeszkadzaj
innym w walczeniu o wlasne szczescie. przykre ze musisz siedziec na kobiecym forum:O co? jakos nie masz w czym przebierac? ladnie decydujesz z kim sie chcesz spotykac:D dzis wybrales spotkanie z kafeteria:D

Gość a to ty chcesz ja tylko
bzykanc? jak tak to poszukaj kogos na dyskotece, bo chyba nie chcesz skrzywidzic dziewczyny ktora cie pewnie bardzo lubi i jest twoja kolezanka:O tez ma dziewczyna kolege:O

Gość Piiiiiter
bo ona mnie kreci fizycznie intelektualnie to jest taka troche głupawa chyba nie chciałbym byc z taką dziewczyną... A po za tym jestem prawiczkiem i kiedys w końcu musze zacząć a to jest fajna okazja

Gość do przyjaciolki przyjaciela
no bo ona jest pociagająca tylko fizycznie a intelektualnie to taka głupawa troche. Nie chce mieć głupiej dziewczyny nie wytrzymałbym z taką a po za tym jestem prawiczkiem i musze kiedyś zacząc zeby potem jak spotkam ta właściwa nie zrobić opału!

Gość do przyjaciolki przyjaciela
jestes głupi

Gość a dlaczego glupawa
???????? co takiego robi ze uwazasz ja za glupawa? moze jest po prostu radosna, zwariowana i jest soba? nie udaje bog wie kogo? daj sobie z nia spokoj.

Gość Piiiiiter
tak uważam bo jak z nią rozmawiam to na żaden temat nie ma pojęcia. jest kompletnie pusta osoba taką tylko żeby ją przerżnąć;\ Nie cierpie takich lasek ale jest łądna nic nie poradze że mnie kręci fizycznie:)

Gość a dlaczego glupawa
a podaj przyklad 2 tematow o ktorych nie miala pojecia? ja ci moge pomoc jak ja rozkochac bo przeleciec to sie nie znam, ale powiedz o tych tematach

Gość to se kup
ile masz lat? ile ona? to wazne bo inna przyjemsz taktyke w roznym wieku, jestem mistrzem w przelatywaniu lasek

Gość Piiiiiter
ja mam 19 a ona ma 16 lat

Gość dziewczyna ma 16
lat, daj se luz. za mloda. poszukaj starszej, doswiadczonej, nie krzywdz ludzi piter, ze strasza zreszta o wiele szybciej ci pojdzie. a tak poza tym to ty jestes glupawy