Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limettka

Ankieta Dove - piękna czy ....?

Polecane posty

Gość limettka

wypełniamy? :) http://www.prawdziwepiekno.pl/ Jak odpowiedziałyście? CIAŁO - WYGLĄD - WIEK - BIUST - ??? Tylko bez oszukiwania - nie trzeba być politycznie poprawnym! ;)

Gość moje odpowiedzi
korpulentna, prawie nic, lato życia, sam wdzięk

Gość pasterka
CIAŁO - korpulentna WYGLĄD - sam wdzięk BIUST - nic do dodania WIEK - lato życia chyba ugrzęzłam więc w stereotypie chudej sylwetki :((((

Gość moje odpowiedzi
hmmm... zwolenniczką kościotrupiej chudości nie jestem. renee zellweger jako bridget była ponętna, ale pani na zdjęciu w ankiecie dove jest p prostu chorobliwie otyła. dla mnie to z dziesięć kilogramów za dużo i wygląda chorobowo.

Gość zcuka
ciało - ponetna* wygląd - same piegi piersi - nic do dodania wiek - lato życia rewelacja:) strasznie przypadły mi do gustu ostatnie kampanie dove, widzę że i tym razem stają na wysokości zadania. Pięknie, gratulacje. *pod warunkiem, ze się nie uśmiecha:)

Gość titi
CIAŁO - korpulentna WYGLĄD - same piegi WIEK - lata zycia BIUST - prawie nic

Gość harcereczka
hihi :) CIAŁO - korpulentna (nie że uważam, że kobiety w rozmiarze większym niż 36 nie są seksowne, bo na wakacjach teraz poznałam lalkę która była dużo większa od pani na zdjęciu a mimo to bardzo apetyczna a goście się za nią uganiali jak dzicy WYGLĄD - sam wdzięk(strasznie lubię piegi nawet jak ich jest tak dużo) WIEK - lato życia - ale tu zależy od tego właśnie jak kto wygląda w tym wieku i na ile się czuje BIUST - prawie nic i nic do dodania - nie wiem co tu odpowiedzieć, bo normalnie nie zwróciłabym uwagi na to, że ma mały biust ale pytają o to i nie wiem :)

Gość mizia007
ciało - korpulentna, ale w całkiem atrakcyjna ;) wyglad - same piegi - ale to dlatego, że nie lubie piegów, a na całym ciele to już w ogóle łech wiek - lato życia - kobitka wyglada na całkiem zadowolona, a nie zamęczona biust - prawie nic - faktycznie mały, ale w sumie całkiem proporcjonalny do budowy i nie rzuca się to w oczy, jednak ciute bym jej tam dodała - ja lubie kragłe i biusciaste

Gość izumi
wydaje mi się, że nie zrozumiałyście zupełnie na czym te reklamy polegają - to nie chodzi o to, żeby odpowiedzieć na te pytania, tylko żeby się zastanowić, że na każdą kobietę można spojrzeć inaczej - nie przez pryzmat stereotypów tylko indywidualnego piekna. one nie są "takie" LUB "takie" tylko są "takie" I "takie" - kobieta od ciała jest i korpulentna i ponetna, kobieta od piegów i jest cała w piegach i jest samym urokiem itd. - po prostu chodzi o to że gruby nie równa się nieseksowny, płaski nie równa się bez piersi i tak dalej. WIęc takie podawanie swoich odpowiedzi jest moim zdaniem bez sensu!

Gość limettka
nie sądzę, że źle zrozumiałyśmy kampanię. Wypełnienie tego testu właśnie zwraca uwagę na to, gdzie się tkwi w stereotypie a gdzie nie, więc uważam, że podawanie odpowidzi na te zapytania jest jak najbardziej na miejscu :/

Gość limettka
podbijam :) i jak tam - nikt już więcej nie odpowiada? :)

Ja odpowiadałam zawsze tak jak większość. Dla mnie te kobiety są przeurocze. Kazda jest wyjątkowa.Zwracają uwage, a przecież są niby takie \"zwyczajne\" jak każda z nas- w dobrym tego słowa znaczeniu.

Gość małamyszka
Idealnie poje odpowiedzi wstrzelają się w większość.Podoba misę taki pomysł.Zobaczmy wreszcie piękno w każdej kobiecie!!!

Gość Gosiaczek17
To moje wyniki CIAŁO - korpulentna WYGLĄD - sam wdzięk BIUST - nic do dodania WIEK - lato życia Dobre ? nieprawdaż ???

Gość Aśka1
Wiecie,ze ja patrzac na bilbord z Panią o małym biuście nie zwróciłam uwagi na piersi tylko na jekj ładną szczęśliwą buzie ;-) he, niezle. Dla mnie ona jest bardzo ładną kobietą, a biust... hm.. jest ok!!!

Gość Antalis
A moi wszyscy koledzy stwierdzili chórem, ze najfajniejsza jest Pani pieguska.A i wolą mały biust ;-)

Gość Tu i tam
Ja też sie postanowiłem zabawić , oto moje wyniki, ale sa takie jak większości CIAŁO - korpulentna WYGLĄD - same piegi WIEK - lata zycia BIUST - prawie nic

Gość Malutka22
Nie bęe pisac jakie są moje odpowiedzi ,bo musiałbym kopiować innych ;-) , napisze tylko tyle ze świetny pomysł na reklame!!!

Gość Luizka0
świetna kampania z kobietami nie-modelkami.Moze juz wreszcie przyszły czasy na to aby piekno dostrzegac w kazdej kobiecie nie w tych wystylizowanych specjalnie na potrzebe chwili.

Gość Ubranka
Lubię tę kampanię Dove, bo pokazuje kobiety takie jak ja, świadome swoich walorów i piękna, które nie zawsze kryje się w idealnych rozmiarach, pod gładką cerą czy pięknym biustem. Powinno być nawet wiecej reklam tego typu i na okładkach pism dla kobiet powinny pojawiac sie nie tylko szczupłe modelki.

Gość statystyczny facet
sory ale ta kampania to robienie wody z mózgu, podoba wam się bo jest poprawna politycznie...wiedzą, że naprawde ślicznych kobiet i szczupłych jest może 5 % a reszta to ta na której można zarobić wmawiając im że też są piekne, stąd taka kampania...

Gość czy statystyczny facet
naprawde tak myśli?? bo co toma znaczyć, ze ta kampania robi wode z mózgu???? przepraszam ale czy ty naprawde myślisz ze piękna może być tylko młoda biuściasta panna nosząca rozmiar 36, której skóry nie kala nawet jedno znamie.... ciekawe:O a różnorodność???

Gość fklfkweo
ta dziewczyna z piegami jest okropna...wspoczuje jej napradwe~!!!! biust mzoe byc , najwazniejsze ze jest z niego zadowolona..., ta dziewczyna w czarnej sukience-powinna schudnac i to jak najszybciej bo jest gruba!!!

Gość Hanka2006
A mnie dziewczyna z piegami sie bardzo podoba.Jest inna , ma niespotykaną , oryginalna urode. to typ kobiety , która napewno zwróci uwage faceta.

Gość szef swojej szefowej
A odwołujac sie do tej Pani w wieku dojrzaym musze stwierdzic ze gdyby co druga kobieta tak własnie wygladała w tym wieku to nam, młodym, nastoletnim ludziom zupełnie inaczej widziałby sie strość i tzw.wiek sredni.No nie sie co oszukiwac.

Gość przykro mi ale ...
Sorry, ale ta pani z nadwaga wcale nie jest ponętna. jak sobie wyobrażę jej ciało NAGIE (wielgachne cyce) to az mi się niedobrze robi.:(

Gość Widzenie
Każdy inaczej odbiera , dla jednych jest ponętna a dla drugich korpulentna. Moim zdaniem o gustach nie powinno sie dyskutować. To troszke ta akcja jest chyba zrobiona na pocieszenie niedoskonałych kobiet. Dlaczego noie pokazano nam mezczyzn, którzy tez maja problemy z np. piwnymi brzuszkami ?

CIAŁO - korpulentna WYGLĄD - sam wdzięk BIUST - nic do dodania WIEK - lato życia Superk pomysl!! Świetna reklama, nic dodać nic ujac:)