Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena29

miejsce intymne - pomocy

Polecane posty

Gość lena29

Pomóżciemi, co mam zrobić, wydepilowałam sobie miejsce intymne i strasznie mnie swędzi i drażni. Macie na to jakiś posób.

trzeba to przeboleć... tylko nie drap, bo potem będzie wyglądało atrakcyjnie jak kotlet mielony ;]

Gość lena29
dzięki kro a wy jak często się depilujecie i czy zawsze jest takie uczucie swędzenia

hej sorry ze sie pytam tutaj zamiast załozyc własny topic ale jush jeden załozyłam i zapomniałam tam dodać jeden rzeczy... chce sie dowiedziec czy gdy biore tabletki i za 2 dni mam je skonczyc czyli jutro o 21 biore osttanią tabletke to czy okres dostane juhh w piątek czy jak to jest ?? czy mimo tabletek może sie spóźniać czy moge dostac w ciągu tygodnia ?? prosze pomózcie

Gość lena29
sory ale ja ci nie pomogę tabletki brałam parę lat temu, więc już nie pamiętam

jabłko, okres mozesz dostać bardzo różnie, nie ma reguły. jedne dziewczyny dostają na drugi dzień od odstawienia, inne 3, 4, 5. zdarza się tez ze krwawienie pojawia się dopiero jak już zaczynasz brac po tej 7 dniowej przerwie kolejne opakowanie.. więc kiedykolwiek dostaniesz okres, będzie dobrze i bedzie to normalne :)

lena, posmaruj wydepilowane miejsca jakimś kremem nawilżającym albo balsamem i bron boże nie drap tego! po kilku depilacjach już nie będziesz odczuwała zadnego swędzenia ani nic. ja tez tak miałam na początku. trzeba przeboleć :)

Gość Yollla
polecam Sudokrem, kupisz np. w Rossmanie, zawsze sie nim smaruje po depilacji i jest OK :)

Gość Tabletkowiczka
a jakie kremy sa na to dobre???bo tez mam takie problemy....a poza tym to orientujecie sie czy sa jakies kremy rozjasniajace wloski???

Gość Tabletkowiczka
ja przewaznie mam takie cale zaczerwienione i krpoeczki,po sudokremie jest nadzieja ze sie to brzydactwo nie pojawi????