malae5 0 Napisano Październik 4, 2006 Dziewczyny jutro ide na zabieg usuwania nadzerki solcogynem. Mam pytanie. Dzwonilam do lekarza i on powiedzial, ze zabieg kosztuje 200zl. Tylko nie wiem czy osobno bede musiala mu jeszcze zaplacic za wizyte czy to juz jest wliczone w cene zabiegu. To prywatny lekarz. Jak Wy sie rozliczalyscie z takiego zabiegu? I czy jesli bede musiala powtorzyc zabieg, to czy znowu bede musiala placic 200zl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malae5 0 Napisano Październik 4, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malae5 0 Napisano Październik 5, 2006 prosze niech sie ktos wypowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Macro Napisano Październik 5, 2006 Kochana lek lekime a wizyta wizyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalal Napisano Październik 6, 2006 ja to mialam ale chodze panstwowo wiec musialam kupic sobie jedna buteleczke tego leku chyba 50 zl i ja przyniesc po prostu i nie placilam nic wiecej, wiec nie wiem czy Ci sie to oplaca....A dodam ze pomoglo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malae5 0 Napisano Październik 6, 2006 a duza mialas ta nadzerke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach