Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodaMamunia

Mamuśki z Dąbrowy Górniczej i okolic..

Polecane posty

witam ! drogie mamuski! aktualnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej! mam 14 miesiecznego synusia- Alusia!! Urodzilam w czerwcu 2005 w Dąbrowie Górniczej , mialam bardzo ciezki porod. Bardzo zle wspominam sluzbe zdrowia w owym szpitalu, poniewaz ich obojetnosc sprawila ze moj baczek urodzil sie w zamartwicy! na szczescie jest silny facetem i wyszedl z tego calo. Jeszcze dlugo po porodzie na widok szpitala i ciezarnej robilo mi sie niedobrze taka silna trauma! Minelo 14 miesiecy i nagle pomimo zlych wspomnien z porodu pomyslalam o drugim??? bobasie!! Jest wiele za i przeciw abym mogla zdecydowac na drugie malenstwo.... jednym z glownych powodow jest fakt ze tak naprawde zaczelismy z mezem normalnie spac od 4 tygodni, poniewaz karmilam piersia. Doszlo do tego ze Alek budzil sie co 1,5 godziny zeby sie napic mleczka. Nie lubil butlek, brzydzil sie smoczkow!( do dzis nie ssie smoczka).Ciesze sie z tego ze tak dlugo karmilam i choc bardzo sie balam odstawienia go od cyca to wiem ze 13 miesiac byl odpowiednim czasem. Alek poradzil sobie z tym szybciej niz myslalam w zasadzie plakal tylko jedna noc:0 drogie kobitki ciesze sie ze jestescie i ze mozna podzielic sie z wami swoimi przezyciami.

Gość _ewkamarchewka_
Witam, ja też jestem z Dąbrowy, obecnie jestem z moim pierwszym maleństwem, właśnie kończymy 9 tydzień. Pozdrawiam :)

MIlo mi ze ktos sie odezwal!!:) ja w Dąbrowie Górniczej mieszkam od 2 lat i szczerze mowiac na osiedlu ktorym mieszkam nie mam kolezanek:(stad ten topik:) chetnie poznalabym mamuski z Dąbrowy moze w koncu bede miala z kim isc na spacer?