Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już dość

życie ...

Polecane posty

Gość mam już dość

Smutno mi wszystko jest nie tak jak powinno :-( Ojciec mi mówi, że jestem: gównem ,żebym spierd.. , rozstałam się z chłopakiem , i w ogóle tak mi ciężko :-( Dleczego to życie jest takie ciężkie :-( .

Gość nananka
przykro mi... może to jesienna dopresja powoli dopada?

Gość mam już dość
przestaje już wierzyć , że wszystko się kiedyś zmieni, nie wiem czy jestem w stanie stworzyć jeszcze jakiś normalny związek ,mam dość facetów , życia , wszystkiego .

Gość Atlantis is calling
to sie zabij i nie zawracaj tyłka 🖐️

Gość mam już dość
ta ; jesienna depresja , to chyba jak bym nie miała powodów , a uwierz mi mam i to pełno .

Gość mam już dość
nie zabijać się nie mam zamiaru .

Gość nananka
skrzywdził cię ojciec więc pewnie trudno uwierzyć w miłość? nic nie piszesz o mamie a jaki masz z nią kontakt?

Gość mam już dość
nie tylko ojciec , ale nie chce juz o tym piasc , mama broni ojca , nie mogę patrzeć , jaka jest ślepa, zależna on niego,wybacza mu wszystko ,on traktuje ją strasznie , ostatnio ją chciał bić , mówie mu że jak się nie uspokoi to zadzwonie na policje ,kurw.. co za życie , najgorsze jest to że ja nawet go nie nienawizę a powinnam .

Gość nananka
przede wszystkim warto by było zaakceptować samą siebie i może pójść do psychologa?a z chłopakeim zerwałas z jakieoś konkretnego powodu czy po prostu sie nie ukłądało

Gość PRALKA AUTOMATYCZNA
a ja już Cie kocham

Gość też mam dość

Gość mam już dość
ehh... to moze i nawet moja wina , nie byłam z nim długo , jakoś sie nie układało , nie umiałam mu zaufać ,za bardzo się bałam rozczarowania,on była raczej zaborczy a ja nie chciałabym znaleść się w takiej sytuacji jak moja mama, ta cała sytuacja strasznie mnie zmieniła, staje się coraz bardziej obojętna , a tego na pewno nie chcę .

Gość zmeczona codziennoscia
no to przynajmniej wiesz czego sie wystrzegac w zyciu i jakich ludzi dobrze zrobilas ze zerwalas z tym facetem zaborczosc to nic dobrego i na dluzsza mete dobrze nie wrozy to ze bylas skryta przed chlopakiem tez w przyszlosci ci sie przyda gdyz nie otkryjesz kart zanim dobrze nie poznasz odkrywcy to jak uklada sie miedzy twoimi rodzicami tez w przyszlosci ci pomoze , gdyz bedziesz wiedziala czego unikac w twoim przyszlym zwiazku tylko sie nie daj gnebic i daj tacie do zrozumienia ze nie jestes smarkula i nie jedno juz widzisz i rozumiesz daj tez mu nie w wulgarny sposob lecz spokojnie do zrozumienia ze jego zachowanie tez nie robi z niego lepszego czlowieka on to napewno wie i sam sie tego wstydzi

Gość znudzona codziennosia
mam dosc i jak tam w domu jak sobie radzisz

Gość mam już dość
witam, mioł że się odzewałaś , w domu chyba już troche lepiej ale pewnie tylko do następnej awantury . Nie wiem chyba musze się wyprowadzić , studiuje dziennie więc na razie to troche trudne, ale kurcze w taki domu już nie mogę wytrzymać , na szczęście nie długo wyjeżdżam na pół roku na za granicę więc trochę od tego odetchnę.Wiesz mi się raczej wydaje ,że ta sytuacja nie działa na mnie najlepiej , wszystkich oceniam przez pryzmat facetów, o których pisałam , na pewno nie popełnie takiego błędu jak moja matka , ale czy potrafie jeszcze stworzyć normalny związek :o

Gość mam już dość
moje relacje z facetami są dość trudnę , jakoś ciężko mi się z nimi dogadać , mam pełno kolegów, miałam już kilku facetów, ale nie wiem chyba żadnego nie kochałam , związki się zazwyczaj rozpadały po dość krótkim czasie .

Gość a może pójdziesz
na terapie....dotyczaca przemocy w rodzinie. Bo u Ciebie to wystepuje.

Gość mam już dość
najgorsze jest to ,że ojciec sobie myśli że wszystko jest ok , i że ta cała sytuacja to nasza wina, że my go nie doceniamy a on jest świetny :o , jesteśmy na pozór normalną szczęśliwą rodzinną , nikt by nie pomyślał ,że takie sceny mają u nas w domu miejsce, na terapie to raczej nie pójde , wstydziłabym się pewnie, nawet przyjaciółką nie mówie i bo mi wstyd.

Gość posłuchaj prawdopodobnie
jestes ofiara przemocy w rodzinie. szukaj pomocy.:)