Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta888

Liczę na wspracie...

Polecane posty

Gość marta888

Chcę Wam opowiedzieć moją historię bo liczę, że Wy mi pomożecie. Mam 158cm wzrostu, waże 58,5 kg. Może nie jestem jakaś baardzo gruba, ale jak dla mnie jestem "okrąglutka". Choc ostatnio i tak dużo schudłam (to dzięki tym letnim upałom kiedy wogóle nie myślałam o jedzeniu...), ale i tak nadal nie czuję się dobrze w swojej skórze. Ciagle mam ogromne kompleksy. Chciałabym mieć szczupłe nogi, płaski brzuszek, umięśnione ręcę i zapomnieć o istnieniu cellulitu... Ale tak ciężko mi jest wziąść się w garść. Już tyle razy próbowałam przejść na dietę, zacząć intensywnie ćwiczyć, pić herbatki odchudzające i używać jakiś superkremów, które obiecują świetne efekty, ale zawsze kończy sie na tym samym... Zjadam jakąś bombe kaloryczną i czuję się jak jedna z tych tłustych Amerykanek, które siedzą przed telewizorem i opychają sie chipsami. Bardzo mi przeszkadzają moje kompleksy w życiu codziennym. Jak tylko wyjdę z domu to dookoła mnie od razu wyrastają tłumy pięknych dziewczyn, o fantastycznie długich i szczupłych nogach, bez grama nadwagi i wyglądające olśniewająco nawet o 7 rano. Dobija mnie to. Czuję sie wtedy jak brzydkie kaczątko wśród stada przepięknych łabędzi. Czy zawsze tak będzie? Czy zawsze moje kompleksy będą mnie zjadać od samego rana i nigdy nie spojrzę w lustro i powiem sobie: jestem piękna? mój obraz "piękna" jest dla mnie oczywisty: szczupłe i zadbane ciało. to jest moj cel ktory chce osiągnąć tylko brakuje mi motywacji, samozaparcia i recepty na moje szczęście... Mam nadzieję, że pomożecie mi jakoś z moim problemem... Pozdrawiam Was gorąco. Marta

Gość nie będzie tak
ja zrzuciłam kiedyś 16 kg i jakoś się trzymam bez tycia. polecam www.dieta.pl

Gość nie będzie tak
zapisz się na jakiś aerobik, bo inaczej ciężko będzie Ci polubić sport. po miesiącu już trudno Ci będzie wytrzymać cały dzień bez ćwiczeń.;)

hej Marta! powiem ci ze mam taki sam wzrost jak Ty i waze tylko 3 kg. mniej, wiec mamy podobna budowe ciała, ja tez mam kompleksy dlatego rozumiem Cie, zwłaszcza jesli chodzi o mobilizację - ja stale albo wprowadzam nowa diete, obiecuje sobie ze koniec ze słodyczami a i tak do nich powracam, i wciaz ciezko wyrobic sobie zdrowe nawyki zywieniowe które sa najlepszym sposobem w walce z otyłoscią, mam propozycje, odchudzajmy sie razem, wtedy łatwiej jest sie zmobilizować pozdrawiam