Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariacja

czy wasze dzieci też tak się wiercą podczas zmiany pieluszki?

Polecane posty

Gość wariacja

od ok. 4 tyg. dochodzę do granic wytrzymalości. próbuję różnych sposobów by mój 8 miesięczny synek pozwolił mi na zmianę pampersa ale gdy tylko położę go na przewijaku przekręca się na brzuch. czy wasze dzieci leżą spokojnie przy przewijaniu?

Gość hop do goooory
ja juz zrezygnowalam z przewijaka, przewijam na kanapie i zawsze daje cos do reki, cos zakazanego na ten czas, wtedy udaje sie przewinac

Gość hmmm 4
ja też daję do ręki jakąś zabawkę ale to pomaga na 5 sekund a potem wraz z zabawką się kręci

Gość wariacja
dokładnie i ja tak robię i nic...

Gość noe
ja swojego malucha{rok i 4 miechy}przewijam na stojaka .a jak na lezaka to koniecznie nowa zabawka jakies cos takiego czym sie nie baiw na codzien zakładam mu pierscionek i obraczke na paluszek on patrzy i oglada wogóle cuda rózne wymyslam bo jak przypomne sobie ile razy zawartosc pieluchy znalazła sie na łózku......uf te nasze dzieci

hehe myslam, ze tylko ja tak mam:) moj synek tez ma 8 mcy i co on wyprawia przy zmianie pieluszki!!! a kupki robi 3, 4 dziennie wiec co sie namecze to moje...! a ze jest mega silny to czesto wygrywa ta walke..i sie przekreca na brzuch!!!