Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasika

jaki prezent dla 10latka?ktos ma dziecko w tym wieku?

Polecane posty

Gość jasika

hej chcialabym cos przywiezc dla mojego chrzesniaka 10-latka co by ucieszylo takiego chlopca? co jest teraz popularne w polsce? jest jakis "hit" ktory chca miec wszystkie dzieci w takim wieku? myslicie ze jaki spotowy zegarek to dobry pomysl? ciuchy? dodam ze chlopiec mieszka na wsi, kiedys kupilam mu rower i to go ucieszylo, raczej nie jest typem dziecka ktore sidzi calymi dniami przed kompem... to nie moze byc duza i ciezka rzecz bo musze to przetransportowac samolotem nie moge zapytac bo chcialabym zeby to byla niespodzianka i dla niego i dla rodzicow, wyslalam na razie moja mame na wywiad :) dziekuje z gory za pomoc

Z dziesięciolatkami to trudna sprawa. Mają juz swoje upodobania i ciężko zazwyczaj trafić na to, co im się podoba. Myslę, ze jesli nie jest to dla Ciebie zbyt duży wydatek, to rolki będą swietnym prezentem.

czy to dobry pomysł z tymi rolkami do których potrzebne są równe powierzchnie a na wsi onie trudno.Może zestaw klocków Lego,np.jakaś nowość ,której jeszcze w Polsce nie ma.

moze zapytaj kogo z jego rodziny, moze ma jakies szczegolne zainteresowania to wtedy cos mu kupisz. ;-)

mam w rodzinie dziesięciolatka i wstydzi się już wszelkiego rodzaju klocków :-o, ale to pewnie dlatego, ze jest deczko rozpuszczony :-)). Może jakis wypasiony plecak szkolny???? Nie taki dziecinny, ale sportowy. Ciuchy też zawsze są dobrym prezentem, ale dla chłopaka to chyba najlepszy dres albo bluza.

Gość jasika
dzieki za odpowiedzi!!! o rolkach myslalam,ale to za ciezkie-nie mam az tyle miejsca w bagazu...poza tym nie znam rozmiaru buta i o plecaku tez myslalam, a zegarek? taki sportowy z bajerami? a ciuchy jakies specjalne sa teraz modne? dla takich dzieci?

Gość mój syn.............
MAM SYNA 10-LETNIEGO i on nosi tylko ubrania w stylu bojówek czasem mam dosyć tej brzydkiej odcieni zieleni,ale jak on to lubi to trudno ważne,że czuje się dobrze w tym co nosi