Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajscha

nerwica .... a .... ciąża !

Polecane posty

Nie wiem, czemu się boisz, mówię: psycholog. Ja za cholerę nie wiem, czemu boję się panicznie latać samolotem, a nigdy nie latałam. Czemu generalnie panicznie boję się podróży, nienawidzę tego - nie wiem.

Capricornus no musze pojsc zeby zadnych tabletek przez ciaze nie brac!!!! ale nadakl nie rozumiem dlaczego ty mialas depresje kochana.

A ja rozumiem i to jest dla mnie najważniejsze. Swoje na terapiach wysiedziałam hehe, jazda ekstremalna :D

WIESZ ALE JA pytam porpstu poniewaz musialas sie czyms przyalamc skro mialas depresje. wesz co jest najlepsze przychdzi godzina 20.00 wieczorem a ja zadnej paniki lęku zuje sie ok a budze sie rano i mam atak paniki calodzienny

Gość ale idiotyzmmmm
nerwica i ona chce mieć dziecko/ci, chyba po to aby się nad nim znęcać, nerwicę można biorąc leki zaleczyć a nie wyleczyć,

Ty się nie doszukuj na siłę w sobie objawów. Ja miałam depresję, ale do licha, to nie znaczy, że ty ją będziesz miała! Po co się nakręcasz? Jak czekasz, to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwio, że się doczekasz, bo podświadomość łyka wszystko, co jej zaserwujesz. U mnie nie ma takiej opcji, że znowu wejdę w ten syf - nigdy!

ja nie mam nerwicy na zasdzie znecania sie nad kims, tylko boję się dziwnych rzeczy. ja bym czlowiekkowi klrzywdy nie zrobila bo umarlabym ze strachu chuyba.

chce mi sie tak spa a boje sie polozyc spac, ze mam depresje i umre .... ja o niczym innym nie umiem myslec tylko o tym ze mam silna drpesje najgorsza na swicie i umre na nia, i ze bede zla matka nie kochajaca dziecka!!!!!

5 lat temu jak mi sie to piojawilo to wmawialam sobie raka ze umre na niegio, zaliczylam 3 szpitale full kasy wydalam na badania prywatne i do dzis zyje a wszysy mi mowili ze nic mi nie ejst ale dgzie tam ja uwazalam ze mam raka wszedzie !!!!!! chodzilam po lekarzach tylko i robilam za kase badania, ale minelo mi z rakiem nie boje sie g juz. boje sie panicznie depresji!!!!1

powiem wam ze mam takie jazdy mysle non stop o tym ze nie bede kochala dziecka swojego, ze bede zla matka, ze nie dam mu nic to wywoluje u mnie taka panike ktora mnie trzyma caly dzien a pozniej to juz mam taka panikę ze uważam ze mam najgorsza depresję swiata i umre nia nia cos mi sie stanie, i tak sie boje tej depresji ze chce mi sie wymiotowac. w tej panice to mi sie napina cala lewa strona ciala od karku po krzyz nogę az mnie jaby szczypia miesnie jakby mnie pradem raził. Powiedzcie mi czy panika czy w nerwicy lękowej panika mzoe meczyc calymi dniami??? czy nerica lekowa to chororba emocji - tak wyczytalam?/ i czy moge sama wypracowac sobie to zeby ja zwalczac i nie brac tabletek ??? jestem w 2 mc ciazy i conajmniej do 3 musze sie przemeczyc bez zadnych tabletek, dr powiedzial ze po 3 mc juz mozna mi cos podac nawet doraznego. Wezmie mnie na 2 doby do szpitala do siebie na oddział i skonsultuje z psychologiem psychiatra moją nerwicę lękowa i zdecydują czy lepiej zebym byla bez tabl, czy tez podaja mi jakie stabletki na lęki i panikę. Powiedzial ze czasami lepiej jest podac tabletke niz takie lęki i panike przechodzic.

tak bardzo chcialam tego dziecka, a teraz sie boję ze go nie pokocham, ze moje zachowania lekwoe maja negatywny wpływ na nie, ze nie poradze sobie pryz nim, ze nie ebdzie mi sie pododbalo. mam wspaniala rodzine meza rodzicow tesciow, grzech narzekac by bylo, a te mysli mnie tak drecza ze szok dlaczego??? skro tak bardzo chcialam dziecka,a teraz sie o to wszytsko boję ????

Gość Majeczka89
Witam, ja od 4 miesięcy mam nerwicę lękową, byłam u psychiatry , dał mi pare tabletek, ale nic nie pomagały, m.in. afovam i coaxil, teraz biore tylko bellergot i jest lepiej, ale ostatnio znów mi wróciły napady panili, lęku, potrafię budzić sie co noc i boje się ze zaraz cos mi się stanie, nie umiem zasnąć, bojęsię być sama w domu, co jakic czas mam bóle w klatce piersiowej, boli mnie lewa reka, miałam badania na serce i ze sercem wszytsko w porządku, dlatego wiem ze to jest nerwica ale nie umiem z nią walczyc ... w pażdzierniku wychodze za mąż staramy się juz o dziecko, wieć narazie nie biore beelergot , sama niewiem co dobrze zrobie, poradźcie...

Gość nie bardzo rozumiem
Henrykietka napisała " Dostępne w nerwicach w ciąży jest też relanium, które można brać bez przeszkód " Czyś ty oszalała ? Przeczytaj sobie na ulotce co tam jest napisane!!!