Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaaaaa

Co zrobić aby CD-R był płytą wielokrotnego nagrywania?

Polecane posty

Gość kropkaaaaa

Może pytanie głupie, a może... jest sposób?:)

Gość kupić płytkę CD-RW
;)

Gość nie ma sposobu
niestety :D

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
Dopisać "W" po "R". :-0 Nie da się.

Gość ooooooooooooooo
Nie da sie tak zrobic, ale moze byc jako plyta multisesyjna, czyli mozesz jeszcze cos sobie dograc a ile jest oczywiscie miejsce, przed nagrywaniem program powinien sie ciebie zapytac czy chcesz aby plyta byla multisesyjna...

Gość kropkaaaaa
Dzięki za błyskawiczną odpowiedz:) zastanowię się czy wybrać się do sklepu czy zabrać za intensywną modlitwę:D

Da się :) Wystarczy nie zamykać sesji podczas zapisu. Wtedy jest to płytka wielokrotnego zapisu (ale nigdy na tej samej ścieżce :) )

Gość kropkaaaaa
no dobra a da się zrobić żeby na CD jakoś odsłuchać płyty winylowe, te stare od adapterów?

Gość kropkaaaaa
ooooooooooo dzięki, właśnie coś takiego byłoby super tylko mnie się program nie pyta czy to ma być płyta multisesyjna:o

{ a da się zrobić żeby na CD jakoś odsłuchać płyty winylowe, te stare od adapterów? } Przytnij na wymiar nożyczkami i wtedy spróbuj wcieponąc do kompaktu. :o :D🖐️

Gość kropkaaaaa
nie sądziłam że jakaś podszywka zaszczyci mnie podszyciem się pode mnie :D

Gość kupić płytkę CD-RW
Przecież RW kosztuje może ze 2 zł, kupić i nie bawić się w multisesję bo to w gruncie rzeczy niepraktyczne :O ;)

Gość ooooooooooooooo
Hm musialabys moze poszukac w ustawieniach, a jaki masz program ja zawsze mialam nero, poszukalabym dla ciebie ale nie mam zainstalowanego a musze niedlugo isc...

Gość ooooooooooooooo
W mulitsesje mnie sie bawisz niz w kasowanie plytki RW a czasami potrzeba sobie cos dograc...np jakies dokumenty. Wtedy masz wszystko na jednej plytce tylko dogrywasz

Gość kropkaaaaa
też mam nero, może sama znajdę to ustawienie:) wielkie dzięki wszystkim za pomoc!

Gość kropkaaaaa
a czy CD-RW trzeba zawsze wyczyścić przed nagraniem czegoś nowego czy można tez po prostu dograć jeśli jest miejsce? Wybaczcie te pytania ale jestem zielona jak wosenna trawka jeśli chodzi o komputery;)

Na plytki Cd mozna dogrywac ale nie zamykac sesji, dac poprostu opcje mulitsession natomiast na plytki CDRW mozan nagrywac wielokrotnie i kasowac zawartosc natomiast na plytce cd nie skasujesz zawartosci. pozdrawiam

Gość ROptymista
Witajcie, ja też mam pytanie. Czy darmowy program Windows Media Player obsługuje multisesyjność płyty CD-R? Nie mogę znaleźć tej opcji w ustawieniach, stąd moje pytanie. ;) Za odpowiedzi thanks in advance.