Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z was

po cholere mi jego kwiaty jak on potem nie dotrzymuje slowa

Polecane posty

Gość taka jedna z was

:(

Gość taka jedna z was
chyba powiem mu, ze nie chce kwatow bo wazniejsze sa dla mnie czyny no i troche pobede sama:(

Gość taka jedna z was
umowilismy sie dzisiaj a on nie przyszedl , mogl zadzwonic skads a przedwczoraj mega spotkanie, kwiatki itp co mam zrobic? olac dzisiaj a jak on zadzwoni to dac mu nauczke?

jest niedojrzały. albo nie traktuje Cie jak prawidziwej kobiety. Kwiaty są piekne, ale tez wiedną... Jak masz siłe to uniezalezniaj sie. To nie przychodzi jednak łatwo. Amoze kocha..? Tylko to taki typ? Nie wiem. Trudno oceniac kogoś przez net, po 2 zdaniach.

Gość taka jedna z was
niedojrzaly, chyba masz racje co moge teraz zrobic? nie bede dzwonila, nie bede biegala za nim. Ton on mial przyjechac. Zaraz sobie pojde na miasto na zakupy. A jak on sie odezwie, co mam mu powiedziec? Prosze o porady..

Ze jesteś na miescie. Ze moze Cie do domu podrzucić. Nie oddawaj mu się dziś - to najgorsze co mogłabyś zrobić. Wiesz.. pisze o stanowczości, a sama popełniłam w zyciu masę bledów. Bądzdobrej mysli i słuchaj tego co mowi. Wybiorczo.

Gość taka jedna z was
o ile zadzwoni dzisiaj bo on ma rozne napady ale na pewno w koncu sie odezwie i wtedy grzecznie ale stanowczo mu powiem co o tym mysle kolejne spotkanie odwolam

Gość taka jedna z was
oj to nie jst tak.... dlugi czas bylam slaba i mozliwe, ze on zobaczyl ze moze sobie na tyle pozwolic od jakiegos miesiaca staram sie byc silna jakies zmiany u niego zauwazylam na lepsze ale jeszcze daje mi popalic kiedys to bym dzwonila juz do niego z pretensjami.. a teraz wiem, ze na niego dziala obojetnosc i mocne slowa moze go wychowam a jak nie to znajde kogos kto bedzie mnie traktowal powaznie