Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyna normalna

przypadkiem tu weszłam i widze ze tutaj sami nienormalni seksoholicy

Polecane posty

Gość jedyna normalna

siedzicie cały czas na tym erotycznym tylko piszecie o analu fujj jak to mozna uprawiac dalej piszecie czy bierzecie po analu penisa partnera do ust podajecie wymiary członków ludzie połowa chce sie seksic z nieznajomymi ludzmi pewno tylko w marzeniach... ale wy tutaj wszyscy macie obsesje na punkcie sexu!!! a to nie jest w zyciu na 1 miejscu uciekam stąd szybko. Papa seksoholicy

Gość zgadzam sie ze
tutaj pisza najczesciej niedoruchane laski o wymiarach członka jaka długosc jest najlepsza i tak dalej przesiadujesie tu w nadzieji ze jakis palant lub narzekajacy na brak sexu prawiczek wreszcie was przeleci a faceci wala konia przed kompem czytajac teksty nie wyruchanych lasek.

Gość weszła z ciekawosci
ale towarzystwo na erotycznym to mniej niz dno wiec nie bedzie z wami pisac o dupach i fiutach i analu o oralu

Gość weszła z ciekawosci
Teraz, czytając swoje dotychczasowe wpisy na tym topiku, muszę z żalem i tłumionym łkaniem przyznać, że jestem cienki jak dupa węża. To prawdopodobnie dlatego, że w podstawówce musiałem nosić rajstopy po starszej siostrze i koledzy mnie wyśmiewali kiedy rozbierałem sie w szatni przed WF-em