Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski_miś

Dziewczyny czy golicie....

Polecane posty

Gość ciekawski_miś

...uda. Tak tak, uda. Zauważyłem, że wiele moich koleżanek goli tylko łydki. Napiszcie mi jak to jest.

Gość lolitka z ..
owszem, gole bo musze, niestety gdybym tego nie robila to nie za ciekawie by to wygladalo. blondynki maja lepiej, bo czesto wlosy na udach sa bardzo male i nie musza tego robic

Gość Cafe Russo
gole uda- zawsze:) w lecie jak goraco bo nosze spodniczki,spodenki i bikini a w zimie- glownie dlatego ze spotykam sie z ukochanym i te wloski by mi przeszkadzaly:) lubie czuc sie gladka:) - wiem ze wiele dziewczyn nie goli- mam mase takich kolezanek:)

Gość elizka _ 24
no więc ja nie golę ud a to dlatego że jak prawie każda kobieta mam uda pokryte białym, ledwo widocznym i delikatnym meszkiem. Dopiero gdybym zaczęła go golić mógłby się wzmocnić i wtedy musiałabym już golić uda regularnie

Gość 6ejmesg6esrjynftr75
ja też nie golę z tego samego powodu co wyżej, a wogóle to całe nasze kobiece ciało pokrywają teki małe włoski, więc co to za różnica czy są na udach czy nie hehe :) :)

Gość gość
Mimo, ze jestem brunetka, mam malo wlosow na udach...gole tylko z przodu, te najbardziej widoczne wloski tak raz na miesiac....u mnie to wystarcza. Lydki gole 2 razy w tygodniu.

Gość ............/////....
pozdro jak ja Ci zazdroszcze!!!! ja sie musze golic codziennie a i tak jestem jak wielki kaktus 😭

Gość ciekawski_miś
a mnie kiedyś kumple ogolili nogi i spodobało mi sie dlatego pytam... Uda tez gole a dla obecnej dziewczyny ogoliłem nawet jajka:) i wreszcie przestałem brzydko pachniec w tamtych okolicach:)

Gość ciekawski_miś
prawdziwy ciekawski_miś nie goli jajek :D

Gość szczyt wiochy//////
jak dziewczyna jest w mini albo szortach a nie goli uda to jest to szczyt wiochy

Gość yufus
Ta, a w miastach też chodzą nieogolone dziewczyny.

Gość depilacja
ja depiluję łydki 2 x w miesiącu i uda ale tylko wewnętrzną stronę , tam są najbardziej widoczne , pewnie od pocierania spodniami(d żinsy). jestem brunetką tak ,że owłosienie jest dość konkretne.