Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda

Jak to jest być kochanym?

Polecane posty

Gość Cafe Russo
- tez sie zastanawialam zanim sie zakochalam z wzajemoscia- Myslalam ze to jest ciagle szczescie, ciagle jest tak cuudownie,jednym slowem IDEALNIE:) - glupia bylam:) Jest troszke inaczej- ale nei zamienilabym tego uczucia na nic innego:)

Gość antyideaalkowa
to prawda caffe:) To miłosc jak deszcz i jak słonce:) inaczej to ułuda:)

Fantastycznie i proszę nie odnoście tego tylko do relacji kobieta-mężczyzna. A miłość przyjaciół, rodziny, czy ona się nie liczy? Gorszy sort? Przez faceta różnie bywa, ale jest zajefajnie:)

Gość pesymistkaaaa
też bym chciała wiedzieć...

Gość antyideaalkowaaa
hmm miłosc przyjaciol? nie, to przyjazn, ale tu trzeba uwazac, madry przyjaciel nigdy nie doradzi aby ktos zerwal z ukochana. To nie przyjaciel jak radzil tak w 03 i potem w 05. radzil tak w stosunku do 2 roznych kobiet. aby im nie wysylac zyczen. To zadni przyjaciele. Rodzina tak to miłosc, ale nie taka jak ta d-m:)

Gość ja też nie wiem

Gość pesymistkaaaa
odpowie ktoś wreszcie?

Gość szkoda
Czyli co: idealnie, cudownie, super. Raj?

Gość kocha lubipamieta
a czasem lzy,smutek,zal - i tak w kolko:)

Gość a rodzice to cie nie kochaja
???

Gość pesymistkaaaa
mnie nie

Być kochanym?To znaczy:rozumianym,tolerowanym,akceptowanym takim jakim jesteś.Jak Cie ktos kocha to zawsze masz w nim oparcie,nawet wtedt gdy zrobisz coć złego...gdy jesteś zła, niedobra bo masz złe dni. Jestem kochana i uwierz mi nie ma nic piękniejszego na świecie!Warto kochać i być kochanym.W tym tkwi sens życia! Bo zycie bez miłosci jest puste i nie ma żadnych wartości.Kochaj..a będziesz kochaną i wtedy zobaczysz jak to jest.Powodzenia!Spełnienia w miłości i kochaniu!

Gość antyideaalkowaaa
to prawda margot:) Kocha się to pojęcie głebokie i to na tyle, aby zmiescic te inne dni:)

Gość być kochanym...
to przede wszystkim ufać, nie patrzyć z zazdrością na wszystkie poczynania kochanej osoby, to rozumieć, że jestem z tą osobą bo kocham bezwarunkowo, niezależnie od lat, niezależnie od wyglądu, niezależnie od wykształcenia, pochodzenia, rasy...jestem kochana bo moj partner pozwala mi się rozwijać, pozwala mi zdobywać wiedzę, pozwala mi mieć przyjaciół, pozwala mi realizować siebie [ja jemu zresztą też]. czuję, że jestem kochana jeszcze datego, że moj partner jest dojrzały emocjonalnie; potrafimy ze sobą rozmawiać o tym, co nam się nie podoba bez zbędnych emocji, potrafimy sobie wybaczać, łagodzić napięcia, milczeć na jednakowy temat, odgadywać nasze marzenia. być kochanym, to także rozumieć, że różnimy się pod względem płci, pochodzenia, wychowania. kochać i być kochanym nie jest łatwo, bo to proces ciągłego doskonalenia siebie 🖐️