Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyskretny

czy są tu kobiety?

Polecane posty

Gość popieram Cie w calosci
Enriko Fermi. Wiekszosc stalych bywalczyn tego forum to puste laski ktore przechwalaja sie ile to razy bzykaja sie w ciagu dnia i robia sobie dobrze. Oczywiscie nie nalezy generalizowac ze wszystkie tu laski wypowiadajace sie maja zryty mozg-ale wiekszosc stalych klientek tego forum owszem.

Gość popieram Cie w calosci
Lusesita, goraca ,musztarda i ten kaszalot Jukenski ktory trzepie konia jak widzi jakis napisany tekst skierowany do niego przez te laski. Z niego najbardziej chce mi sie smiac

Gość te sarepska
nie podniecaj sie tak bardzo, jak ci sie cos nie podoba to sama stad wypier...

Gość te sarepska
rownie dobrze mogla bym ci to samo napisac na czarno(poprostu nie mam zarezerwowanego nika-to wszystko)ale czy naprawde czarne wypowiedzi dla ciebie sa wazniejsze od np.pomaranczowych????Jezeli tak wlasnie myslisz to jestes taka sama pusta istota jak pozostale

Gość ty znudzona
jesteś walnięta

Gość te sarepska
ach, przepraszam nie odpisalam na wczesniejsze twoje zapytanie. Ty nalezysz do nieco innego przedzialu, nie chwalisz sie swoja seksualnoscia, ale uwazasz sie za ta lepsza bo np.pooozdro czy jakas inna laska kiedys tam pewnie zupelnie przypadkowo pozdrowila cie(od tej pory uwazasz sie za jedna z nich)jakie to przykre

Gość ty znudzona
ludki - idźcie leczyć swoje kompleksy u psychiatry

Gość te sarepska
skad wiem? Nie trzeba grzeszyc bystroscia by czytajac pewne wypowiedzi wyciagnac pewne wnioski.Piszesz ze niby niewiedzialas ze pozdrowienie od pooozdro kogos nobilituje,ale mimo wszystko wierzysz ze wkupiajac sie w jej laski mozesz zyskac wieksza slawe-prosciej tego nie wyłoze, wiec skup sie odrobine i sama znajdz istote tego co chcialam ci przekazac, a poki co zmykam

Gość te sarepska
czekalam az mi cos napiszesz.A tak na marginesie to jestes sarepska czy stołowa? ;)

Gość te sarepska
wiec zmykamy,paa