Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melkar salem

była czy nowa?

Polecane posty

Gość melkar salem

Moze i jest szansa ze byla moze do mnie wrocic ale bedziemy sie rzadziej widziec 200 km nas dzieli bo sie wyprowadzila do innego miasta lecz mamy kontakt telefoniczny smsowy mailowy... Ale jest tez kobieta ktora mi sie podoba na miejscu fajna dziewuszka o milym usposobieniu i myslalem zeby probowac sie zakrecic(wlasciwie juz delikatnie zaczalem tylko teraz planuje jakos zaprosic na kawke czy cos) no i juz nie wiem co ze soba zrobic. Nie chce dzialac na dwoch frontach z ta bylą to moze mi sie wydaje... W gruncie sama ona przypomniala sie po dluzszym czasie i od tego czasu sobie czase mgadamy.

teoretycznie zawsze wychodzilam z zalozenia, ze dwa razy sie do tej samej rzeki nie wchodzi..... ale w koncu... panta rei ;) ale czy jest sens na odleglosc?? ja przezylam odleglosciowe zwiazki i mowie ze zdecydowanie nie ma senu..... pozdrawiam

Gość melkar salem
tyle ze za rok koncze studia i prawdopodobnie ww wawie sie bede krecil za praca🖐️

ale kto ci kaze w wawie:)?? skoro sam siebie usprawiedliwiasz, zeby sprobowac jeszcze raz z byla to po co pytasz??? i po co robisz nadzieje tej nowej??

Gość melkar salem
heh sam mam problem bo do nowej mnie ciagnie i do starej ciagnie. Nic nie jest jeszcze pewne nic nie jest ustalone.

Gość a jak skonczyło sie z była
?? moze sobie przypomnij co było nie tak! odgrzewane zwiazki rzadko sie udaja - czy nie lepiej dac sznase tej nowej

Gość Saomtne serce
wypisz co cie ciagnie do byłej a co do nowej do nowej napewno to, ze nowa, młoda, ładna i na miejscu. Ponadto nikt wam sie nie mieszał. Nie popelnij tych samych bedow i nie sluchaj rad innych. I zawsze okazuj ukochanej co czujesz. Nie traktuj jej zle- spotkanie na kawe jako dopsut Bozy, skoro inne maja jachty itp. Ukochana osoba musi czuc ze jest kochana i wazna. A ktora wybierzesz czy była czy nową powie serce. Ale nie słuchaj innych

Gość bierz dwie
nie rób z siebie baby. im więcej tym lepiej

Gość melkar salem
pewnie tak ale zerwanie to byla moja wina, zbyt sie przestraszylem tamtego zwiazku (to byla moja pierwsza dziewczyna) a nowa ma pewien magnetyzm do ktorego mnie ciagnie

Gość melkar salem
jeszcze eee nowa ma na imie Karolina a ja Karol... wiecie ciekawa sprawa...

Gość Saomtne serce
a czego sie bałes? Ze juz bedziesz uwieziony i nawet jak spotkasz fakna laske typu jolie:) to nie bedzie mogl nic zrobic, bo jestes w związku?:) magnetyzm to magiczne slowo:)

Gość melkar salem
no balem sie bo byla ze wsi.(wstyd mi ze tak myslalem) [wtedy bylem niedojrzalym chlopcem jeszcze nie gotowym na zwiazek{choc pragnalem tego zwiazku}choc 20letnim]

Gość Saomtne serce
No tak spotkanie na kawe jak dopust Bozy, a takie dzieciaki jak rozkapryszona malolata Karolina miala tych piw od marca 05. Nie mowiac o innych dzieciach . To tez niefajne uczucie. Ona czuje sie na ostatnim miejscu. Wazne by nie poleniac tych samych bledow. Masz czas na nowe znajomosci, ale dla ukochanje nie, wydzielone i oby dalej.

Gość Saomtne serce
Nie była taką salonową Divą - złotka, posada na etatcie conajmniej 1-2 stron. rozumiem

Gość Saomtne serce
jolie tez była ze wsi. Nikt jej nie znal. I potem jak byla naj kazdy jej chce. jak ten facet co znal ja z czasow gdy nie miala nic, musi pluc sobie w brode, ze ja olał bo wstydzil sie wsi, a mialby salonową lwice w zlotej sukni.. pamietacie 1 chlopaka dody? on nie wiedzial, ze ma tak - w przyszlosci slwana i pozadana kobietke:) teraz tez pewnie, mysli ze jakby teraz z nia byl, kiryd ona taka rozchytywana..

Gość karminowe serce
No i kogo wybrałes? te D z wawy? te nową?