Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodniczek

prysznic z dziewczyną

Polecane posty

Gość wodniczek

pytanie kieruję do kobiet czy lubicie brać prysznic ze swoimi facetami? czy często to robicie i czy często same np. wskakujecie do niego - widząc że On bierze prysznic. pytam dlatego bo moja Pani nie ma ochoty brać ze mną prysznicu - nie chodzi o sex pod prysznicem, po prostu nie lubi tego... dla mnie to jest troche przykre, wziasc pod uwagę iż chciałbym z nią brać kąpiele jak to jest u was?

Gość uwielbiam pasjami
a skąd jesteś ? ;)

Gość wodniczek
a jakie to ma znaczenie skąd jestem?

Gość uwielbiam pasjami
ma bo mogę do Ciebie przyjść i pokazać tej twojej jak może być miło pod prysznicem ;)

Gość wodniczek
Nie dziękuję mam tak bujną wyobraźnię że jestem w stanie sobie wyobrazić co mogę robić ze swoją dziewczyną pod prysznicem... ( i jak na razie moja wyobraźnia się nie zmaterializuje... ;-/

Ja uwielbiam brać wspólny prysznic z moim chłopakiem. Takie mokre, nagrzane i niewinne ciałka, to spohrzenie, mokre włosy, wszystko jest takie erotyczne, nawet zwykłe namydlanie:) Może twoja dziewczyna się poprostu krępuje?

Gość dziewczyna wodnika
krępuje się gdyż mam pryszcze na plecach i szcześć palców w prawej stopie :(

Gość gość
Nie lubie:o Mozna sie poslizgnac i zabic i zawsze mi zimno jest w kabinie:o Preferuje wanne, rzadko biore prysznic i jeli chodzi o mycie sie, to wole to robic solo;)

Gość gość
Seks pod prysznicem jest dla mnie malo przyjemny, bo cale moje naturalne nawilzenie wyplukuje woda i cipka mnie boli przy takim stosunku:o

Gość dziewczynaaaaaa
ja uwielbiam brac z chlopakiem taki goracy prysznic.. ja jego namydle a on mnie.. jest to baaaardzo przyjemne :) a pozniej szybciutko pod kolderke i mmmmmmmmmmmm rozmarzylam sie ahh

Gość anulka14624
ja uwielbiam sie kompac z moim facetem to jest bardzo przyjmne,a sex pod prysznicem jeszcze bardziej jak sie popatrzy sobie w oczy,oddechyba na kabinie extra

po prostu zaakceptuj, że ona tego nie lubi, nie zmuszaj jej do tego. Nic Ci w tym nie pomogą wypowiedzi obcych osób. Nie lubi i już. Taka jest.

Gość 18-latka
Jest to baaaaardzo fajniutkie przeżycie:D:D:D:D

Gość ja wolę prysznic z teściem
:P

Gość może ona się krępuje
Może pod prysznicem goli sobie nogi, cipkę, pachy, może sobie robi peeling, może myje sobie piczkę i nie chce, żebyś to wszystko oglądał? Nie wiem. Mi by się podobało:) Ale juz nie mam chłopaka😭 więc do końca życia nie zobaczę, jak to jest. Chyba, że jednak bedzie mnie jeszcze chciał...

Gość boberek&psiutalek:DD
ja naprzyklad jestem dziewczyna i jestem z przysytoinym chlopakiem. nie posiadamy prysznicu :( natomiast lubimy to robic w wannie... jest wtedy bardziej higieniucznie :) najpierw sie lizemy pozniej przechodzimy do pettingu, i nagle on zaczyna mi to wkladac :) czuje sie wtedy jak w niebie :) sa to nie zapomniane wrazenia, musiccie to doswiadczyc :) :) :)

Gość gość
ja uwielbiam sie przytuiac ocierac o sie kiedy penis juz staje partnerka lekko rozszeza uda i wledy wukonuje ruchy posuwisto zwrotne ona ociera sie o moj tors piersiami jej cipka robi sie nabrzmiala sutki twardnieja a moj penis maxymalnie sie wydkuza

Gość gość
My z mężem w sumie lubimy wspólny prysznic, ale rzadko to uskuteczniamy. Taka kąpiel mało ma wspolnego ze zwyklym umyciem się i dalszym dzialaniem. Mimo tego, ze znamy się 15 lat, a po slubie jestesmy 12, to wspolny prysznic zawsze mega dlugo trwa, chlapiemy się, bawimy i ostatecznie nigdy by się to nie skonczylo. Kiedyś mąż (moja rozsądniejsza polowka) uciekł wreszcie z kabiny, a ja za nim no i laskotanie itp. Ogolnie taka zabawa albo konczy się seksem, co znow prowadzi do mtcia się ;), albo trzeba się ogarnąć i np.wyjsc z domu, ale i tak taka zabawa to minimum 1,5 godziny ;)