Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www.flashdance.pl

Czy wiecie już jaka muzyka będzie modna w 2007 na weselach?

Polecane posty

Ja jeszcze nie ale mogę podać zebrane tytuły utorów muzycznych wykorzystywanych przez pary młode jako pierwszy taniec: Forever Tonight \"Niech mówi serce\' Gawlińskiego Celine Dion: The power of love Ziyo: Magiczne słowa Stachursky: Zostańmy razem Piasek i N. Kukulska: Jesteś blisko mnie Eleni: Nasz najpiękniejszy dzień K.Krawczyk: Weselne preludium Damian Holecki: Weselne dzwony Saturn: Czułe spojrzenia Bajm: Być z Tobą Tomasz Żółtko: Kochaj mnie i dotykaj Magma: Kochać i pragnąć K.Krawczyk: Tylko Ty, tylko Ja K. Krawczyk: Bo jesteś Ty Kiljański: Prócz Ciebie nic Wodecki \"Oczarowanie\" Jantar \"Przetańczyć z tobą chcę całą noc\" Jeśli znajdziecie już ciekawą muzykę do pierwszego tańca to należy jeszcze się nauczyć kroków do tej muzyki. Sam prowadzę szkołę tańca we Wrocławiu i wiem, że pary ślubne wybierają się na takie zajęcia tydzień przed weselem, a to jest już za późno. Mam prośbę pomyślcie o tym trochę wcześniej. Tańca nie da rady nauczyć się w 3 godziny. Jak w miarę szybko pomyślicie o pierwszym tańcu np. walc angielski to proponuję kursy tańca gdzie razem z innymi parami zrobicie szybko postępy. Lekcje indywidualne są dobre dla osób, które już potrafią coś tańczyć i chcą poprawić swoje umiejętności techniczne oraz wizualne. Zapraszam na stronę www.flashdance.pl.

Gość montażystka video
oraz Natalia Kukulska" zakochani" Sumtuastic "kołysanka" kancelaria "zabiorę cię" Louis Amstrong "What a wondreful world" M. Szcześniak "Maj się maj" Uniwers "jestem obok ciebie aby kochać cię" i więcej w tej chwili nie pamiętam

Gość montażystka video
a i oczywiście "Wielka miłośc" Krawczyka, ostatnio jest bardzo często :)

Gość jak to jaka
? niezmienne od 16 lat disco polo :D