Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biust AA

miseczka AA

Polecane posty

Gość biust AA

mam wlasnie taki biust, nosze stanik push up, jednak troche to dla mnie stresujace jak pomysle, z ejakiemus chlopakowi moglabym sie spodobac, kiedy widzi mnie wlasnie z powiekszonym biustem przez stanik, a jakby mnie zobaczyl np na plazy, z moim malym biuscikiem to by czul sie jakby oszukany;|.moze mam zle staniki, ktore za bardzo powikeszaja moj biuscik? ach te biusty..

Gość przytulka
nieprawda wielu facetow lubi male biusciki.ja mam 93 w obwodzie a marze o malenkich cycuszkach...sa po prostu kochane...pewnie jestes bardzo szczupla...

Gość biustAA
wiem wiem, ze sa gusta i gusciki ale jednak, juz nie jestem moim zdaniem tak atrakcyjna fizycznie jak dziewczyny z chociazby B.bo w sumie to po co mi stanik, jedynie by zaslaniac tak to go nie potrzebuje ;|, bo piersi same mi se trzymaja;| ma ktos jakis dobry pspsb na dobr biustnosza? kiedys czytalam ze jelsi np masz 75B to biustonosz trzeba wybierac z miseczka wieksza ale mniejszym obwodem czyli 70C ale nie jestem wlasnie pewna czy to tak bylo..

Gość goń
i masz całkowitą rację :P

Gość biustAA
a i myslac o malym biuscie nie mam na mysli sredniego, ktory dl kobiet jets zywkle may, tlyko ja mam naprawde maly biust wlasnie taki AA

Gość biustAA
gon sie uwielbiam twoje komentarze ;) powewaja takim sarkazemem ol jeee

mozr zrobisz zdjecia i ocenimy? Warto bysmy zobaczyli, nie ma jak to taka meska sonda :)

Gość a ja ja ja ja ja ja ja
A jak to możliwe, że noszę biustonosze 75 B, nie są za ciasne nigdzie, a jak mierzę obwód biustu to mam 91 cm?? Jak to możliwe, czy ktoś tak ma??

Gość a ja ja ja ja ja ja ja
nie mam foto mojego biustu, z resztą nie po to piszę, by stać się obiektem do oglądania:)

Gość adii
a ja uważam, że dziewczynom z mikrobiuścikiem niepotrzebny jest stanik. Bez niego wyglądaja o wiele bardziej kuszaco.

Gość gość
Ja musze miec stanik, zeby sobie cyckow nie podeptac:o

Gość biust AA
no tak ale jak moge nie nosic stanika, jak wiekszosc bluzek tego wymaga;| ;). a co do tego zdjecia co ktorys przeslal link z topikiem to ja mam wlasnie tego typu piersi, chodzi mi o ich wielkosc, sa wlasnie takie..

Gość yufus
Biuściki AA są całkiem fajne.

Gość Max Pain
tragedia-takie cycki to sa fajne u gimnazjalistek tylko

Gość adii
świetny biuśt, perfekcyjny

Gość Max Pain
no,perfekcyjny,nigdy nie opadnie,zmiesci sie do kazdej ręki,nawet gimnazjalisty

Gość biust AA
tak, tylko rzeczywistosc jest taka, ze nie tylko gimnazjalistki maja taki biust, tylko starsze dzieczyny-kobiety.. z jednej strony mam to gdzies, bo przeciez ten biust nie jets tak istotny, ale z drugej strony..

Gość guzik
to fkat że mozna sie rozczarować. Na ulicy wszystkie dziewczyny maja duże biusty , jednak przykra prawda jest taka że to nie dzięki naturze a stanikom z wkladkami.

Gość przepraszam ze to napisze ale
ten biust jest straszny co go wkleilas... ja mam B i nie jestem zbyt zadowolona! choc sa hmmm pieknie wyrzezbione, to wolalabym takie C. ale o palze nie musisz sie martwic, przeciez jest pazdziernik:O

Gość najfajniejsze cycki
to rozmiar C jest za co zlapac a jeszcze nie wiszą C to ideał wiekszosci facetów i kobiet

Gość BIUSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie wnikaj diewczyno ja mam ,też takie male. Ja olałam to jaż dawno bo faceci się za mną i tak ogladają i chcą sie spotykać ,chćeli bo oddawna mam chłopaka i się teraż nie umawiam.Ale kiedys jak ktoś mnie chćial poderwac i cos wspomniał o moich cyckach to mowilam, żeby poszedl won szukać sobie z dużym biustem . Jedni wolą male cycki drudzy duże cycki.

Gość mówisz że się
już nie spotykasz A uprawiasz z nimi seks?

Gość zadowolonaaa
a ja mam 75C, niczę koronki i jestem z tego dumna