Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biust AA

miseczka AA

Polecane posty

Gość
Hmm małe cycki są o.k., ale fakt faktem czułbym się oszukany... :P Ale luzik, z łóżka z tego powodu nikt cię nie wywali :P

Do przeprasza ze to napisze ale: Wyobraz sobie, ze to ze mam maly biust nie ozn. ze nie ma za co zlapac. Co prawda malo tego, ale jednak zlapac sie da. Poza tym rozumiem, ze faceci krytykuja maly biust, ale kobieta?? Co powiesz swojej corce, gdy okaze sie, ze bedzie miala maly biust?? Powiesz jej: \"Dziecko jestes wybrakowana\"?? Nie uwazam, zeby noszenie push-up bylo zenujace. Rownie dobrze moznaby powiedziec, ze kobieta z duzym obwislym biustem jest zenujaca, bo nosi staniki i nie widac, ze ma cycki do pepka! Do Apostol Nienawisci: Jasne, ze nikt by mnie z lozka nie wywalil ;)

I co w zwiazku z tym zdjeciem?? Jestem kobieta ale rowniez zwracam uwage na inne kobiety. Wg mnie ladna dziewczyna z malym biustem ma duze wieksze powodzenie u facetow niz brzydka z duzym. Ja moge byc tego przykladem :)

Córce bym pomógł i zasponsorował operacją, a jak! ;) Piersi to tylko w rozmiarze min. C ale nie na \"lodówce\", góra 75 pod biustem :classic_cool: Ale i tak kształt jest najważniejszy, na pocieszenie.

Nawet gdyby ona nie chciala operacji?? Gdyby sie akceptowala, zaproponowalbys jej to sam??

Gość przepraszam ze to napisze ale
malae5 chodzi o to ze mi sie troche kobeity podobaja i dlatego zwracam na rozne rzeczy uwage:p

Jeśli byłyby (a podobno są) inne satysfakcjonujące ją sposoby to sama by zdecydowała. Wiesz, każda (normalna) chce mieć sexi biust :)

Gość paciątko
Co to za podejście w ogóle: żeby facet miał za co złapać, żeby facet miał co pomiętosić , żeby facet miał na co popatrzeć... Ja uważam że piersi są dla kobiety najważniejsze, czy duże czy małe mają tyle samo przyjemnosci jak są pieszczone, całowane, lizane itd. A na marginesie małe piersi więcej mleka dają przy karmieniu.

Gość pavciątko i Tt wierzysz w to
co piszesz??? czy tylko chcesz wierzyc??? jak sama napisalas piersi sa atrybutem kobiety ale to maja byc PIERSI a nie 2 sutki:O jak facet sie do takiej laski przytuli to nawet nie poczuje ze to kobieta niestety. intelektem nie podniecisz faceta, badz pewna, mozesz przyciagnac ale w lozku do niczego sie on na nic zda. nie chodzi o to zeby patrzyl tylko na cycki, ale rozmawiami szczerze to ja pisze. poza tym przytulic sie do takiego miekkiego cyca to jest taaaaaakie przyjemne

No nie wiem z tym mlekiem:( Mam koleżankę z 4 miesięczną córką, którą karmi TYLKO swoimi wielkimi ale obwisłymi piersiami. Dzieciak jest przeszpetny i baaaaaaaardzo gruby:o

A ja to wam powiem nawet ze nie tylko lubie kobiety z takim malym biustem, ale moga tez byc przy tym zakraglone gdzie indziej. Baaaardzo fajna kombinacja .. ;)

Gość tova123
do przepraszam,ze to napiszę--> żenujące... hmm... a dlaczego? że to niby oszustwo jest, czy co? A co myślisz o makijażu? Też jest żenujący? To też jest swego rodzaju oszustwo, czyż nie? do Apostoła Nienawiści--> jeśli Ty też nie wywaliłbyś z łóżka kobiety z małym biustem, choć on Ci się nie podoba, to może wziąłbyś do łóżka np. kozę- byleby było gdzie wsadzić..Po co Ci kobieta? elektryczny kot ma rację - niektórzy tym sposobem próbują leczyć własną niedojrzałość lub kompleksy. Kobieta to coś więcej niż biust, a mężczyzna - coś więcej niż wielki ptak.

Gość biustAA
heh, widze, ze temat sie rozwija.. ciesze sie, ze znajduja sie tacy, ktorym podbaja sie male biusty;) a fakt, ze mam maly biust rowniez w moim przypadku nie przeszkada facetom, bo sie podobam, ale nie wiem czy to ze wzgledu na maly rozmiar moich piersi, czy biust w ogole ich nie obchodzi czy spodobalam im sie z w ogole innego wzgledu.;) pozdrawiam

Gość biustAA
a ja mam tylko nadzieje, poznac faceta, ktorego w koncu pokocham on pokocha mnie i bede dla niego najnajnajpiekniejsza i najseksowniejsza, a reszta opini mezczyn bedzie dla mnie niewazna!

Gość biustAA
no i siwetnie!jesli nawet z innego wzgledu, to super kruper, widocznie musze cos w sobie miec a nie tylko wielkie cyce, na ktore zwykle zwracaja faceci uwage..

Nie obrażając Cię: Są faceci o skłonnościach homoseksualnych, są bi jak i te pedały, które szukają dla siebie \"przykrywek\" własnej orientacji😠

Gość _F_
Real Facet - o rany, facet! Twierdzisz, ze skoro lubie kobiety z mniejszym biustem, to jestem pedziem, albo przynajmniej mam sklonnosci homoseksualne? Wiekszej glupoty nie slyszalem.

Gość biustAA
matko;| twierdzisz, ze wszysyc chlopacy, ktorzy sie mna interesowlai byli pedalami?ja pierdziele, masz maxymalnie maxymalnie ograniczony horyzont myslowy, po prostu klapki na oczach i tylko cycki cycki BIG CYC dajcie mleka, kurde;| wez czlowieku kup sobie lale dmuchana z rozmiarem Z w biuscie i sie zaspokajaj. moze ty nie jestes pewien swojej orientacji? skoro o tym piszesz?:> a poza tym do homeseksualistow nic nie mam- tak na marginesie.:)

Gość biustAA
nie tylko nieuogolniaj, bo to nezdrowe, siadzie ci kiedys na watrobe.. ;P to ja ci powiem, ze slyszalam, ze prawie wszysyc faceci, ktorzy preferuja big cyce tak jak ty, maja malego ptaszka..ale oczywiscie nie uogolniam i nie twierdze, ze ty wlasnie masz malego ;]

Gość biustAA
to tak a propos"dlaczego niektorym podoba sie duzy biust"

Gość laska ale bredzisz
WLASNIE JEST NA ODWROT:D, FACECI Z MALYMI PTASZKAMI LUBUJA SIE W MALCH CYCKACH, BO WIEDZA ZE TE DUZE TYLKO DLA NAJLEPSZYCH WIEC NAWET DO NICH NIE UDERZAJA, TYLKO STARTUJA TO TYCH Z MAKRO. WAZNE ZE PRZYNAJMNIEJ MA OTWOR.

Jedni lubia chude, inni grube, jedni wysokie, inni niskie. Tak samo z biustem - jedni male, inni duze. Nie widze tu podstaw to okreslenia orientacji seksualnej.

Gość ++TOSNAERIP_PL++
Szitaka ? szitaka okropność, cholernie sie usmiac, klincz, szach - mat, lincz, samosąd, osąd, sad jabłkowy, jabol winiak, najebka, wysokie stezenie alkoholu we krwii lub w wydychanym powietrzu

A ja wcale nie powiedziałem, że wielki biust jest najważniejszy😴 Osobiście UWIELBIAM kształtne, jędrne i zgrabne pośladki:classic_cool: A moje wymiary to 22/14cm. Wierz lub nie🖐️