Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze Was

PRZECZYTAJCIE I OSADZCIE

Polecane posty

Gość Prosze Was

Sprawa wyglada tak: moj byly facet, z ktorym tak naprawde nigdy sie nie rozstalam, bo zawsze ten kontakt on podtrzymywal, pisalismy do siebie, tylko nie spotykalismy sie bo onmieszka daleko ode mnie, a teraz pracuje za granica. Ostatnio zaczal do mnie pisac coraz milsze i cieplejsze rzeczy, az w koncu wyznal ze nadal mnie kocha i nie przestanie, dzwonil do mnie, zaprosil mnie do siebie, mial przyjechac za miesiac, ale 2 dni temu napisal mi ze nie dostal wolnego i bedzie dopiero na swieta w polsce, po czym sie bie odezwal az do dzisiaj, a ja siedze i czekam i sie denerwuje:O

Gość Prosze Was
tydzien temu dzwonil do mnie, rozmawial nawet z moim tata, sam poprosil abym dala mu mojego ojca, pogadali sobie jak starzy znajomi, moj ojciec zaprosil go do nas, a moj ex zapytal ojca czy mnie pusci do niego sadzilam ze bedzie ok, a tu taki numer:O

Gość Prosze Was
ja go kocham jak szalona:O ostatnimi czasy zachowywal sie tak fajnie, jak wtedy gdy bylismy razem, widzialam jak zabiega o kontakt, jak se cieszy gdy mnie slyszy...

Gość Prosze Was
nie dodałem że tak naprawde jestem facetem a ja po prostu szaleje za knagą mojego chłopca. Moi rodzice oczywiscie akceptują nasz nowoczesny związek czasem tylko tate wpuszcza weza do jaskini mojego chlopaka. Mnie to nie pszeszkadza bo wole jak moj facet sprawdza klębokość mojej kakaowej dddziury swoim dlugasnym miernikiem gorniczym. Czuję się wtedy egzaltowany ponad materialny swiat.

wyjścia są dwa....albo coś mu się stało...albo musisz wejść na topik w stylu \"dlaczego faceci są porabani\".....wiele tu takich tematow...niestety...nikt nie potrafił udzielić jednoznacznej odpowiedzi:(

moze nie ma czasu...moze zmienila zadanie...moze poznał kogos...kto tak naprawde wie co mu siedzi w głowie... czekaj nic innego Ci nie pozostało ale sama sie skontaktuj z nim...

Gość Prosze Was
nie wiem co o tym myslec zachowywal sie tak, jakby mu zalezalo na razie nic nie robie, nie pisze, nie dzwonie

Gość Prosze Was
nie chce mu sie narzucac po prostu :O

Gość qawsed
no coz, jest tak samo porabany jak moj byly facet raz przynosi kwiaty i spiewa jak kocha a potem znika i pojawia sie jak Filip z konopii

Gość zmienil zdanie
jakas go zawiodla to do ceibie a teraz ... dupek daj se spokoj

Gość Prosze Was
ehhh :( teraz to mi naprawde smutno to po co pisal zebym sie do niego przeprowadzila? zamieszkala z nim?

Gość Prosze Was
jejku nie wiem czy mu cos napisac czy nie, ale co to mialoby byc?

Gość Prosze Was
on nadal milczy:O

To Ty się do niego odezwij. Przecież to nie grzech zadzwonić do chłopaka. czasami jest tak że dwie strony czekają na ruch tej drugiej a potem jest już za późno.

Gość Prosze Was
napisal mi eska, pytal co u mnie slychac i napisal ze jest chory to juz teraz nic z tego nie wiem:O

Nieprawda to.. - ma rację. Jesli go nadal kochasz, okaż mi uczucie i troskę. Zadzwom, zapytaj jak się czuje, dlaczego jest chory. Jestem pewna, że poprawisz mu samopoczucie;)

Oj babki:) miał przyjechać za miesiąc...czyli w listopadzie...a przyjedzie w grudniu:) więc nie przesadzajmy z tym wycinaniem numerów ;) Chłopak się pewnie rozłożył przez chorobę i zapomniał o bożym świecie,jak to chory facet;):P Dzwoń!:):):)

Gość dobrze Ci radze
NIKOGO nie proś o żadne rady, sprawa wyjaśni się szybciej niż myślisz, trochę zaufania czemy Ty nie dzwonisz do Niego? PRZESTAŃ DENERWOWAĆ SIĘ I SZALEĆ

Gość dobrze Ci radze
WIERNA PENELOPA +++

Gość Prosze Was
dziekuje Wam za rady, on po prostu wykrecil mi juz pare numerow i jestem ostrozna, boje sie, ze znow sie rozczaruje:O ale wczoraj mu odpisalam, zeby zazyl jakies tabletki.

Gość ritt
moze byc tak ze tam za granica nie wyszło mu z jakas laska lub nie ma teraz nikogo to do ciebie nagle teskni i z braku laku ciebie chce z powrotem a pozniej wroci tam kogos pozna i pojdziesz w odstwke ale moze byc tak ze poprostu uswiadomił sobie ze nadal cos do ciebie czuje i chce zaczac od nowa ale to nie bedzie łatwe bo dzieli was odleglosc musiałabys do niego pojechac a wczesniej pogadaj z nim konkretnie nawet przez tel

Gość Prosze Was
nie sadze aby z kims byl napisalam mu dzis esa rano z pttaniem jak sie czuje, nie odpisal:(

Gość czy to dziwne
olej go!!!!!!!!!!1