Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fattimaa*

Podobają się wam takie piersi? Chodzi o rozmiar foto

Polecane posty

Wiem że w większości nie lubimy tej pani ale nie patrzcie na nią tylko na piersi tym razem :D Chodzi mi o to że mam podobne - może trochę mniejsze i troche wyżej się znajdują (mniej obwisłe) ale załóżmy że coś w tym stylu: http://img106.imageshack.us/my.php?image=ewa11vp8.jpg http://img243.imageshack.us/my.php?image=ewa12dl0.jpg I ogólnie chyba chciałabym mieć mniejsze piersi :( Tzn. dużo razy spotkałam sie z opinią że faceci lubią takie piersi ale ogólnie ja wcale nie jestem zadowolona. Ale przecież nie zrobię sobie operacji pomniejszania- po pierwsze ile to kosztuje (dużo!) a po drugie to strasznie duże ryzyko i bałabym się i nie chciałabym mieć potem całych piesi w bliznach. Chciałabym poznać waszą opinię co sądzicie o takich piesiach? Wiem że co człowiek to gust ale mimo wszystko. Nie wiem czy to topik na to forum akurat (erotyczne) ale ze względu na fotki tu je umieściłam. Może najwyżej niech mderatorki przeniosą :) I bardzo proszę, proszę, prosze o powazne odpowiedzi :) Pozdrawiam.

Gość ha ha
piersi tragedia ha ha ha ja bym takich nie chciała

Gość jak dla mnie duzo za duze
sa takie orydynarne. ale jak kto lubi

Gość Zadzior
Jeżeli naprawdę są podobne, to mnie powalają z nóg. Po prostu nie mam słów zachwytu. Może chciałabyś, żebyśmy się spotkali, to bym Ci zademonstrował, jak bardzo mi się podobają. Marzę o czymś takim.

Mr. Hyde i Zadzior dziękuję 👄 cieszę się że wam się podobaja bo właśnie często gdzieś na forum widzę teksty że jak u krowy i popadłam w zwątpienie :(

Gość wyrazy współczucia____________
JAKBY TAKIE MOJA KOBIET MIALA, TO BYM SIE POCHLASTAŁ:o. POZA TY, NIE WIEM PO CO TEN GLUPI TOPIC, WIADOMO ZE ZDANIA BEDA ROZNE. WEZ JE SCHOWAJ I POKAZUJ TYLKO W OSTATECZNOSCI:o.

moja dziewczyna ma na imie Marian :classic_cool:

zdania mogą byc rózne,to fakt,ale te na zdjeciu sa zadbane i apetyczne Fattima - dla mnie sa :classic_cool:

Gość Zadzior
Mogę jedynie dodać, że wolę oceniać oryginalne produkty, a nie domysły i porównania. Ponadto różne takie znane dziewczyny z walorami to często są tak podrobione, że można zwątpic. Nie ma to jak autentyk, bez żadnych dodatków. Ponawiam pytanko o randez-vous.

Gość wyglądają jak wymiona krowy
ja wolę mniejsze i kształtne. Poza tym brodawki są strasznie dużżżżżze. Tylko zdziry takie mają puszczalskie.

Gość mają rozstępy i są do pasa
jak u Murzynek:(

Gość za duze
o wieeeeeeeeeeeeele za duze :o i jakie zwisy :/ za 10 lat beda jej siegaly do pepka :o

Gość bosz jakie rozstępy
obleśne są, jak dla mnie tak do D to jeszcze piersi, pozniej to juz worki z piachem :O

Powtarzam Wam że sie nie znacie.To tak jakz penisami. Ci co maja małe fiutki lubia małe piersi.:classic_cool:

ale z większości z Was prostaki. I mówię to jako kobieta z mniejszym biustem, mimo wszystko bez cienia zazdrości, a te posty to pewnie głupie panienki piszą. Pełno tu takich, które próbuję zgnoić każdego kogo się da. :|

Gość bosz jakie rozstępy
czyli wychodzi na to, że ty masz 2,5 m:D, ze takie wolisz :D. Ja mam 18 cm i tak do c/d to jest to. Wiec wspolczuje wam obojgu:O

Mr. Hyde, Kro - dzięki. Chyba nie powinnam tu tego wogóle pisać. Wiem przecież że jednak każdy poważniejszy topik tak tu się kończy :(

Gość obwisłe jak u krowy
cyce jak donice :o:o:o:o

Gość Marikaaakaa
Mi się podobają chociaz jestem 'kobietka' ;) Sama cierpie na brak biustu->' A' i taki duzy rozmiarek jest super moim zdaniem!!! Tylko jakby bylo trochę mniej obwisle.. Nie masz co się martwic wiadomo ze wiekszosc ci zazdrosci..

Gość no nie wszystkim się takie
cocory podobają:) Mi nie:) I faktycznie na górze widać takie białe rozstępy, sa dość wiszące i takie jakby porozciągane:o A sutki zamiast małe, jędrne i sterczące są porozciągane i wyglądają jak krowie wymiona:o Poza tym kobieta, zwłaszcza niska z tak wielkimi piersiami wygląda tragicznie, jak kulka, i jakby miała solidną nadwagę:) Ale nie powinnaś sie tym martwić, bo to tylko moja opinia. Są faceci, którzy kochają takie piersi, są tacy, którzy się ich nawet brzydzą. I nie jestem gejem, także za "yntelygjentny" podszyw dziękuję:o Myślę, że na pewno znajdziesz jakiegoś amatora dużych cycków, bo jak widać jest ich pełno:) Szczególnie młodzi chłopcy mają manię wielkich cycków.

Gość Zadzior
Fattimaa - jesteś super. Ale poza biustem trzeba mieć też dobrą resztę. Muszą być wklęśnięcia i wypukłości, wszystko na swoim miejscu. Ci wybrzydzający nie mogą pojąć, że niektórych mężczyzn nie podniecają małe, ale od średnich wzwyż. I nawet jak są - jak niektórzy to nazywają - obwisłe, to też nie szkodzi, wręcz przeciwnie. Tylko dodaje uroku, gdy podczas uniesień bimbają się w tę i z powrotem. Można je pieścić i całować bez większego wysiłku, bo wszędzie blisko z takim rozmiarem. Chyba więcej wyjasnień nie trzeba. A co do sutków, to małe sutki przy dużych piersiach wyglądają osobliwie i wcale nie ma się ochoty ich drażnić. Za to gdy zrobią się starsze, dojrzalsze, to łatwiej nabierają wyprostowanej postawy. Palce lizać!

No ja naszczęście nie mam rozstępów i sutki mam duzo mniejsze. Nie wiem czemu wy zwracacie taką uwagę na szczegóły, podobno to kobiety przywiązują wagę do szczegółów, a nie faceci; ja na początku nie zauważyłam żadnych rozstępów ani tego że faktycznie ma duże sutki. Ja takich nie mam. I jak pisałam moje znajdują się jednak trochę wyżej ;) Marikaaakaa dzięki :)

Gość wstrętne
choc facet ze mnie, moja byla mnie na te biale paski wyczulila:O, od razu za takie doje - dyskwalifikacja:O. Zero seksapilu, powabu i necenia:O

Zadzior 👄 ,no ja poza biustem jestem z siebie zadowolona; więc myślę, ze jest ok ;) Cieszę się że są faceci myślący jak ty bo już trochę w to wątpiłam :)

Gość wstrętne
buuuuuuuuuuhehehe koleczka adoracji tutaj szukasz, czy jak :D. Sorry, ale tutaj wiekszosc to pryszczci onanisci, co sie spuszczaja jak widza BYLECO :D. wspolczuje w realu twoim facetom:O. Sory za taki komentasz, ale nie moge, blechttt

\"wstrętne \" twoja była tak cię wyczuliła że teraz patrzysz na kobietę i szukasz rozstępów, cellulitu itp? Współczuję :(