Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fattimaa*

Podobają się wam takie piersi? Chodzi o rozmiar foto

Polecane posty

Gość wstrętne
nie szukam:D tylko wiec co to :D. nie przeszkadza mi przy jedrnych tak do c, d, ale to tutaj, to w sumie juz jak piersi nie wyglada:O

Gość wstrętne
mialo byc wiem:). Ale ciekawe, jak pytasz czy sie podobaja, to lic sie z negatywnymi opiniami. Wbrew pozorom, facetom nie tylko takie CUS sie podoba:O. to ja wspoluczje:(

Gość miał.
mam duże piersi ale sonnet ma obwisłe i obleśne ble

Gość Nico
Prześliczne bardzo sexi, duże piekne tylko takie,!

Gość Zadzior
Fattimaa, myśleć można długo i namietnie, acz bezowocnie. Nie ma to jak móc w dłoniach potrzymać takie cudeńka. A już przyssać się do nich to... oj mokro się robi. A ile masz lat - tak z grubsza - i jakie wymiary ? Byłoby przynajmniej o czym w łóżku pomarzyć.

Gość lilija
Pozdrawiam tez mam podobne piersi ,moze nie takie same ale ...

Gość miał.
właśnie o to chodzi duże piersi są ładne ale trzeba ćwiczyć aby nie zrobiły sie takie wory jak u niej :o

Gość o żesz w mordęęęę
co za suty, to się do ust nie wmieści :O

Gość lilija
maa dziwne wrazenie ze wstretn sie rozdwoil,a moze nawet roztroil

Gość pędziwiatrówka
ze trzy babki mogłabyś nimi obdarzyć ;-) chyba Ci zazdroszczę, jednak.. ;-) żaden facet się nie rozczaruje...

Gość hehehe................
jak sie ma E to trzeba bardzo pilnować figury bo jak sie przytyje wygląda sie jak kulka:D

Gość mi się nie podobają
za bardzo. A też jestem facetem. Nie lubie takich wielkich cycków, lubię takie twarde, mniejsze, kobiece, lubię tez jak kobiecie widac wyreżnie linię żeber na brzuszku, to odcięcie między klatką piersiową a brzuchem, a takie wielkie cycki zasłaniają sporo uroków kobiecego ciała:)

Gość kwestia gustu ale na starosc
to ty nie lada problem bedziesz miec:O. Tzn bol kregoslupa, ale pewnie juz teraz go czujesz. No nic, mi sie nie podobaja, ale to kwestia gustu. Ja wole b mojej kobietki:). Ale i tak dobrego zycze:)

Gość wstrętne
tak naprawdę wolę facetów i lubię slodkie przytulanki oraz rozmazywanie cieplego nasienia na udach więc nie dziwcie mi się,ze drazni mnie wielkość kobiecych piersi.Teraz czekam na swojego kochanka wuja Edka zeby mi wymierzyl kare chlosty,czyli 25 uderzen penisem w ma szczurza i zapadla klatę.:classic_cool:

Gość mnie się podobają
Panie o mniejszych piersiach nie bądźcie takie zazdrosne.

Gość kwestia gustu ale na starosc
pewnie :D, bo jak ktos ma inny gust, to juz nie facet :D. to tak jakby wystawic jakas blondyne :D, i jesli ktorys by napisal, ze mu sie nie podoba bo woli rude, to zostalby od razu przechrzczony na kobiete. Dobre, ale jak pytrala, skomentowalem. Ale zycze zeby facet ktorego pokochasz na ich punkcie zwariowal. Pozdrawiam.

Gość nie na temat cyców
ale na temat autorki- widać, że szukasz poklasku, bo zamiast wkleić własne zdjęcie, wklejasz cudze, tylko je "ulepszasz":) Gdybyś miała satysfakcjonujące życie seksualne, partnera, który cię akceptuje i gdybyś się podobała sama sobie, nie musiałabyś opowiadać bajek o swoich cyckach w internecie:o No sory, ale najpierw piszesz, że chcesz je operować, a teraz, że są piękne:o Taki opowieści są dobre dla mitonanów, bo w realu może się okazać, że to wstrętne otłuszczone rozlazłe cyce, z włosami na sutach, jakieś niekształtne i okropne, a ich właścicielka jest otłuszczona, ma cellulit, i ogólnie jest pasztetem, którego nikt by nie tknął:o🖐️

nie nie są brzydkie ale granica to naprawdę D takie konkretne ,a E rzadko która zgrabna dziewczyna ma-bez obrazy

ale stara nie przejmuj sie jak tobie sie podobają i twojemu facetowi to chyba najważniejsze -nie;)

ładne ale wole o nr większe;)