Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litle sweet girl

kiedy zalozyc prezerwatywe?

Polecane posty

Gość Litle sweet girl

mam zamiar rozpoczac z moim facetem wspolzycie .. tylko ze on tez jeszcze nie kochal sie.. i nie bardzo wiemy kiedy on ma zalozyc gumke. nie chodzi nam o teorie , bo to wiemy ze podczas wzwodu.. no ale jak... panna juz rozstawia nogi i on dopiero wklada prezesa czy kiedy????

Gość a nawet kierownika
:O

najpierw przeczytaj \"instrukcje obsługi\" zakładania prezerwatywy to jest ważne zeby nie....uszkodzila sie

Gość Jak to kiedy
W sobotę rano. A zdejmuje się w piątek wieczorem.

Gość Litle sweet girl
nie no wezcie ... blagam was.. chociaz raz w zyciu o powazna odpowiedz ....

Gość Litle sweet girl
bardzo smieszne;|

Gość szkoda gadać...
Jeśli tego nie wiesz a zwłaszcza Twój chłopak to znaczy ze jesteście za młodzi na sex. Żałość bierze gdy banda pryszczatych dzieciaków chce seksu a nic o tym nie wiedza :(

Gość litle to wasza
indywidualna sprawa,jeśli chcecie możecie założyć prezerwatywę tóż przed stosunkiem,albo może to by6ć element gry wstępnej. Nie ma określonej konkretnej sytuacji w której trzeba założyć gume

Gość Jak to kiedy
Chłopaki chceli pociupciać Zośkę. Zośka była chętna. Ale - nie chcę zajść w ciążę chłopaki. Musicie założyć gumki - mówi Chłopaki założyli gumki i zabawa była super :) Za tydzień chłopaki spotkali się przy piwie. - chłopaki - mówi Kazik - zależy wam na tym, żeby Zośka nie zaszła w ciążę? - nie. Nie zależy nam... - to co? Zdejmujemy te gumki??

Gość Litle sweet girl
po pierwsze nie jestem taka mloda i wypraszam sobie tego dzieciaka... a po drugie moj facet rowniez nim nie jest.. a to ze oboje jestesmy "czysci" to chyba nic zlego... z ciekawosci pytamy na forum

Gość Litle sweet girl
po pierwsze nie jestem taka mloda i wypraszam sobie tego dzieciaka... a po drugie moj facet rowniez nim nie jest.. a to ze oboje jestesmy "czysci" to chyba nic zlego... z ciekawosci pytamy na forum

Gość najpierw karz mu ja nadmuchać
i sprawdzić czy cała,potem niech ja sobie wciagnie na glowe. seksu moze uprawiać nie będziecie ale bedzie smiesznie :-p

Gość MarianoItaliano
jak dla mnie na pierwszy raz to lepiej w ogole nie używać gumki widze ze macie z tym problem wiec odradzam niech cie poprostu rozdziewiczy (bez spuszczania sie chyba ze mu nie ufasz - mozesz mu dokończyć rączką) a ten pierwszy raz bedzie nastepnym kiedy bedziecie to mogli zrobic "na luzie" ;) powodzenia

Gość rada powyżej super
:o

Gość Max Pain
mariano mysli,ze za pierwszym razem nie mozna zaplodnic panny co za koleś :O

Gość rada 2 posty wyzej
jest poprostu boska. jesli ja stosujesz i nie masz wlasnego domowego przedszkola to gratuluje

Gość godzine przed stosunkiem