Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larwunia

plyn do higieny intymnej w UK???

Polecane posty

Gość larwunia

Moze to glupie pytanie ale ja nie wyobrazam sobie zycia bez plynu do higieny intymnej.jestem w UK od 2 miesiecy,konczy mi sie zapas ukochanej Ziajki i wszedzie szukam czegos podobnego i nic.moze widzialam jeden taki plyn do tej pory, mala buteleczka ok 75ml za jakies 6 funtow......przesada.powiedzcie gdzie moge cos takeigo znalezc!!!

Gość oooooooooooooooo
To fakt bardzo maly wybor maja jesli chodzi o plyny do higieny intymnej, ja kupilam w bootsie femfresh 200 ml chyba za 2.99 i to byla jedyna marka ktora mieli, innych nie bylo, do tej pory uzywalam poprostu zelu pod prysznic do higieny intymnej ale ostatni mnie podraznil wiec wrocilam do plynu...w sumie to juz mi sie konczy.

za to dezodorantow do higieny intymnej jest zatrzesienie. Wniosek z tego taki ze laski tu zamiast sie myc to sie perfumuja..a fuuuujj...mialam ten sam problem. Teraz kupuje w Bootsie albo w drugim sklepie niedaleko ktorego nazwy nie pamietam ( ceny od £4.99 - £0.99) do wyboru jest raptem 3 rodzaje... ja bylam fanka pianki Biellendy ale teraz to soebie moge pomazyc o takim luksusie...

Gość Domestos rzadzi