Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łekhm

JAK TO JEST ZE NA WIDOK INNYCH LUDZI RYJKI NAM SIE SAME SZCZERZĄ...

Polecane posty

Gość łekhm

AZ WIDAC DO ÓSEMEK;) A NA WIDOK INNYCH NERWOWO PRZECHODZIMY NA DRUGĄ ULICE? ostatnio bylam z mama kupic kom w salonie ery i po chwili przyszedl pan, ojj duzy pan nie przecze:) ponad 190 cm napewno, no gruby, łysy, duuuze brązowe oczy, jeee...jaki wielki miś!!! pozniej jak o nim myslalam to bardziej mi przypominał wielkiego pączka:D ja nigdy nie gustowalam w grubych ani tez nie znaczy ze mi sie spodobał...tz spodobał sie ale innym sensie, nie wiem..ten facet mial w sobie cos takiego ze pomimo iz nie patrzał sie na mnie wywaliłam wszystkie zeby na wierzch:D ja sie rzadko usmiecham do osob ktore znam a co dopiero do takich.kolo caly czas nawijal do mojej mamy i byl powazny a kiedy spojrzal w moją strone tez mi pokazal az do ósemek:D potem przez reszte nawijki patrzal sie (i szczerzyl) juz tylko na mnie:P a inni z kolei, az strach patrzec na takich jak łypną takim agresywnym łokiem:D ostatnio omało nie przelałam obcego kolesia na chodiku jak przechodzilam obok niego:)

Gość łekhm
na drugą strone ulicy*:P

Gość po prostu nie mogę
jesuuuuu dziewczyno..."patrzał", ''łypnął łokiem''... mam nadzieje, że nie potrzebujesz, żeby tłumaczyć Ci o co chodzi???

Gość łekhm
patrzał?? a moze patszał???:) myslalam ze sie pisze jezu:P a to łypnĄł to zwykla literowa...

Gość do łekm
takim jak ona nie interesi sama tresc one tu przylazą doszukiwac sie byk.ow:O

Gość po prostu nie mogę
a ''przelałam obcego faceta'' to tez literaówka??? ehhhh...

Gość łekm
no a gdzie tu byk??????

Gość jej o to
chodzi zebys slowo patrzal zastąpiła pewnie innym...nie wiem kurwa moze lukał???:O po cholere tu takie nic i tak mądrego nie napiszą:O

Gość gdzie byk
????????? kurna co to za słowo patrzał?? powinno byc patrzył raczej, co?? normalnie czlowiek moze zglupiec.....jak tu dluzej posiedze to chyba sama zaczne robic bledy

Gość po prostu nie mogę
po polsku jest po prostu ''patrzył'' :) ale widzę, że jesteście siebie warte...:) papa

Gość łekhm
no tak, im wiecej czytam co niektorych to juz sama zaczynam tak pisac:P gdzie byk ło jej co za bulwers.... ahhh co za konwersacja idealnie ospowiadająca tematowi:D

Gość heheheheh
takie to pewnie mają mało rozmowcow bo w normalnej gadce tez sie pewnie doszukują byków i sa jak zwykle nie w temacie:)

Gość masakryczne błedy językowe
ludzie nie można robić takich błędów...przecież to jest masakra...ja rozumiem, że ktos zrobi błąd w słowie rzadko używanym i będzie to np. błąd ortograficzny... ale PATRZAŁ... bez komentarza... i nie dziwcie się, że przedmówczynie zwróciły na to uwagę... wchodzisz na topik i aż nie chce ci się czytać... sorry!