Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubella

kto tak jak ja ma hopla na punkcie własnego dziecka..?

Polecane posty

Gość lubella

:) 8 lat ma...:)

Gość lubella
ha ha ha! witajcie! ja skrzętnie to przed nia ukrywam, ale tak naprawde dałabym sie pokroic za te mała dupke... :)

Gość
Z tymi dziecmi to jest tak:: jak są małe to człowiek tak barrrdzo je kocha ze mógłby je zjesc ,a jak urosna i zaczna wkurzac to człowiek załuje ze ich kiedys nie zjadł hihih

net-ar 🌻 dobre :D:D:D Ja mam tez chopla i to jeszcze jakiego na punkcie moich dzieciaczkow :)

net_arwitaj dobre to z tym jedzeniem :D małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot, ale tem ma fijoła na punkcie tego baleronka :D, i zadrosna jestem jak go teściowa obmacuje i mówi mój skarbeczek wrrrrrr, jak mój MÓJ, a ona niech spada na palmy banany prostować

ja chyba jednak też ;) i jestem o niego zazdrosna jak diabli - szczególnie mnie nosi jak teściowa mówi do niego \"moje słoneczko\", \"mój syneczek\" itd... Wiem, że tak się mówi bez konkretnego podtekstu, ale we mnie aż krzyczy \"to jest mój/nasz syn\" itd :P Też mogłabym go czasem zjeść :D dobre to z tym jedzeniem ;)

Gość serio
Mozna zjesc jak deser!

Gość fikoloko
hopla? jezeli mysli samobojcze ciezarnej mozna tak nazwac, to ja mam

Gość ja tez mam
wielkiego hopelka :) czasem mam ochote jej wrabac a w efekcie wycaluje :D

Real Facet - jasne, że nie zrobię. Nie chcę wychować niezaradnego dorosłego człowieka. Kocham, ale rozsądnie: syn nie wchodzi mi czy mężowi na głowę i nie robi wszystkiego na co ma ochotę. Od samego początku ma wyznaczone pewne granice i musi je przestrzegać, nie ma \"że boli\". Zarazem staramy się dać mu tyle miłości i ciepła ile tylko jesteśmy w stanie przekazać:)